Retninger for Crest Whitestrips 3D

08/30/2010 by admin

Retninger for Crest Whitestrips 3D

En lys, hvidt smil afspejler sundhed og vitalitet næsten øjeblikkeligt. En skinnende tænder er et tilbehør, der går med ethvert outfit og er altid på mode. Men der er nogle personer, hvis tænder er mindre end perlemorsfarvet hvide. Rygning, overdrevent indtag af koffein og dårlig ernæring alle forårsager gulfarvning af tænderne, men med tænder-kridtning produkter såsom Crest Whitestrips 3D, det er muligt at vende tand misfarvning og genoprette din naturlige, smukke sæt af hvide tænder.

Instruktioner

• Køb en pakke af Crest Whitestrips 3D fra din lokale apotek, supermarked eller big-box butik. Crest Whitestrips 3D fås i forskellige styrker, så vælg en, der svarer til din ønskede tand lysstyrke og følsomhedsniveau på dine tænder.

• Find de øverste tænder strimler og fjerne dem fra emballage. Brug kun de øverste tænder strimler for de første 14 dage af din tandblegning indsats og kun bruge den nederste tænder strimler efter alle de øverste tænder strips er færdig. Tage en individuel strip og trække de to sider fra hinanden. Side med gel-lignende stof er den, der skal placeres på tænderne.

• Placer strip direkte langs tandkødsranden af dit øverste tænder og trykke fast ned, at undgå enhver boblende i strimler. Afhængigt af størrelsen af dine tænder, kan du have nogle overskydende på bunden af den bånd, som du skal folde nedenunder og overholde undersiden af dit øverste tænder. Holde strip i sted i 30 minutter og skyl derefter eller børste væk enhver dvælende gel stof. Udføre proceduren to gange om dagen, med en separat stribe hver gang.

• Gentag processen beskrevet i trin 3 præcis, undtagen på den nederste række tænder. Brug strips to gange om dagen i 14 dage, som du gjorde de øverste strimler. Husk på at du kun begynde at bruge de nederste striber efter 14 dage, når du har brugt de øverste strimler i deres helhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com