Hvad er fordelene ved menneskelige væksthormoner for kvinder?

06/09/2012 by admin

Hvad er fordelene ved menneskelige væksthormoner for kvinder?

Hypofysen i hjernen producerer Human Growth Hormone (hGH) at udløse muskler og knoglevækst. Det er udråbt som en kraftfuld anti-aging og vægt tab hormon, kan øge vitalitet, muskler og væv reparation. Alligevel stadig beviser usikkert om de fordele og farerne ved hGH terapi for kvinder.

Fordele

Ordentlig hGH dosering og administration forbedrer fedtstofskiftet, omdanne fedt til muskler. Kvinder kan opretholde hjerne, hjerte og leverfunktionen, mens stigende levetid og regenererende forringet muskler ved at afbalancere hGH niveauer.

Overvejelser

En undersøgelse i Journal of American Medical Association viste, at ældre kvinder, der blev administreret supplerende hGH vinde lean body mass og nedsat fedt, men også rapporterede bivirkninger, herunder diabetes og glukose intolerance.

Overgangsalderen

Virkningerne af naturlige hGH produktion er hæmmet af oral østrogen behandlinger. Hvis du lider af abnormiteter i kroppens sammensætning, overveje ikke-mundtlig ruter af hormon udskiftning.

Typer

hGH er tilgængelige i kosttilskud, oral spray og de mere farlige og dyre injektioner. Kost, motion og ordentlig søvn fremkalde sunde, naturlige produktion.

Advarsel

Den multi-milliard dollar anti-aging industrien er gennemsyret af svindel. Ifølge MSNBC, "kvinder med høje niveauer af hGH er mere tilbøjelige til at få brystkræft, og personer af begge køn er mere tilbøjelige til at dø i en yngre alder..."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com