Ormen parasitter, der forårsager ledsmerter

05/16/2010 by admin

Hvis du have parasitter på din krop kan du oplever ledsmerter. Parasitter rejse til det bløde væv i kroppen, og som omfatter dine muskler og led. Betændelse opstår på grund af tilstedeværelsen af parasitter samt cyster. En person fejldiagnosticeret som havende gigt, når i virkeligheden den smerte, han oplever er forårsaget af parasitten toksiner, der samles i muskelvæv og led.

Ledsmerter

Sammen med fælles og muskel smerter, kan du opleve følelsesløshed i hænder og fødder; muskelkramper; en hurtig hjerterytme; smerter i ryg, skuldre, lår og naval så godt som smerte i dit hjerte. Når du lider af ledsmerter, kaldes dette artralgi.

Effekter

Parasitter kan gøre dig syg fordi de fratager din krop for næringsstoffer samt producere ekskrementer, som er giftigt affald. Dette spild skader i centralnervesystemet. Parasit urin er faktisk ren ammoniak, som ikke er en god stof til at have i dem krop, forklarer Humaworm.com.

Beliggenhed

Tredive procent af parasitter lever i fordøjelsessystemet. De resterende 70 procent er i blodet og kroppens organer, som omfatter øjnene og hjernen og sinus hulrum.

Numre

Der er mere end 1.000 slags parasitter, der lever i den menneskelige krop. De fleste af parasitterne kan ikke ses med det menneskelige øje; men 30 procent af dem er synlige.

Typer

Parasitten, der er mest almindelige i USA er trichomonas. Der er cirka 7,4 millioner rapporterede tilfælde af denne parasitære infektion hvert år. Cryptosporidium forårsager 300.000 infektioner i USA hvert år og er generelt vand-relaterede (fra svømning, vandski, osv.) Giardia resulterer i 2 millioner parasitære infektioner i USA hvert år. Der er overalt fra 400 til 4.000 tusindvis tilfælde af toxoplasma infektioner i USA hvert år, hvoraf mange resulterer i okulær inddragelse. Denne parasit-infektion er den tredje-førende dødsårsag, der skyldes fødevarebårne sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com