Hvordan at vide, hvis du har Toxic Shock syndrom

05/05/2010 by admin

Toxic shock syndrom er en meget alvorlig og potentielt livstruende tilstand forårsaget af bakterielle toksiner. Heldigvis, sygdommen er også yderst sjældne, og påvirker relativt få mennesker i USA og i udlandet. Mens egendiagnosesystemer er uklog for nogen alvorlig tilstand, kan de følgende retningslinjer hjælpe folk til at forstå de tegn og symptomer, der kan pege på toxic shock syndrom.

Instruktioner

• At vurdere din risiko. Toxic shock syndrom resultater når toksinproducerende bakterier (normalt staph eller strep) kommer ind i kroppen gennem en klippe eller burn-- eller mere almindeligt, gennem skeden. Omkring halvdelen af alle sager, toxic shock syndrom forekommer i menstruerende kvinder ved hjælp af tamponer, men den kan også opstå som følge af inficerede sår.

• Kende symptomerne. En person med toxic shock syndrom kan opleve en pludselig, høj feber, forvirring, ømhed, opkastning, diarré, lavt blodtryk og en solskoldning som udslæt. Nogen oplever disse symptomer bør kontakte en læge.

• Tilkald læge. Kun en læge kan præcist afgøre, om dine symptomer er forårsaget af toxic shock syndrom eller anden sygdom. Gå til en skadestue straks har du anfald, feber overstiger 105 grader F eller besvimelse magi.

• Overvåge dine symptomer. Registrere ændringer i din tilstand og indberette dem til din læge, hvis du bemærker dem forværring eller undlade at forbedre. Hvis det er nødvendigt, har en ven eller et familiemedlem medlem bo hos dig, indtil du føler dig bedre.

• Træffe forebyggende forholdsregler. For at undgå fremtidige infektion, ændre tamponer ofte, og ikke forlader en membran eller svangerskabsforebyggende svamp i stedet for en længere periode. Overvej at bruge en menstruationskop for at sænke din risiko for toxic shock syndrom. Søg behandling for inficerede sår, der ikke er healing, og overholde alle lægens anbefalinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com