Homøopatisk retsmidler mod tømmermænd

04/11/2011 by admin

Alkoholforbrug kan resultere i en tømmermænd for nogle mennesker efter indtagelse af bare en drik. Tømmermænd kan omfatte hovedpine, følsomhed over for lys eller lyde, dehydrering, kvalme, forvirring, hurtige hjerteslag, forhøjet blodtryk, søvnbesvær og nervøsitet. At slippe af med en tømmermænd kan være hård, men naturmedicin er tilgængelige og kan tilbyde lindring.

Frugter

Det er blevet sagt, at et æble om dagen holder lægen væk; Det kan også hjælpe med at helbrede en tømmermænd, når der spises på tom mave dagen efter imbibing. Rå Kakifrugter anbefales også.

Olier og ekstrakter

Følgende hævdes at helbrede tømmermænd: 2 tsk af kæmpenatlysolie; 1 tsk af bifidus pulver blandet med et glas vand; figenkaktus cactus ekstrakt taget 5 timer før drikke; kuduz uddrag; og nux vomica taget i en tinktur af 4 dråber hver time.

Hovedbundsmassage

Samle håret på dit hoved i klumper og massere hovedbunden. Dette vil stimulere blodgennemstrømning til hovedbunden og hoved og dulme hovedpine.

Citrus

Tilføje saft af en helt frisk citron til sort kaffe efter en nat med at drikke. Anbefales til morgenen efter er en blanding af 2 tsk limesaft og 1 tsk sukker til et glas vand nippede langsomt.

Urter

Ingefær te eller ingefær tabletter i 500mg er foreslået til en tømmermænd. Pebermynte te er også en naturlig recept. Honning tages i 2 til 6 tsk doser hver 20 minutter kan også hjælpe.

Matrem

Matrem er ofte brugt i stedet for aspirin til at lindre tømmermændssymptomer. Det er mindre barske på allerede irriteret mave.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com