Natskygge planter & gigt

04/11/2011 by admin

Natskygge planter & gigt

Natskygge grøntsager og planter har en mulig sammenhæng til gigt i følsomme mennesker. Alkaloider, et stof, der er indeholdt i nightshades, kan skade sunde led og knogler og forværre degenerative joint sygdomme. Forskning på dette område er ikke endelige nok til at tilbyde positive bevis af nightshade's skadelige virkninger. Baseret på din helbredstilstand og din gennemgang af tilgængelige oplysninger, er det op til dig at gøre din egen bestemmelse om, hvorvidt eller ikke at forbruge disse fødevarer.

Natskygge planter

Ifølge naturlige nyheder er der mere end 2.800 arter af natskygge planter. Nightshades, der kan forårsage eller forværre gigt tilhører familien Solanaceae og omfatter grøntsager og frugter såsom kartofler, tomater, peberfrugter, hot peber, aubergine, kirsebær, ground kirsebær og haven huckleberry. Søde kartofler, yams, sort peber, hvid peber og avocadoer er blandt de natskygge fødevarer med ingen tilsyneladende effekt på gigt. Ifølge George Mateljan hjemmeside, verdens sundeste fødevarer, selv om de tilhører den samme plante, som nightshades, tilhører de forskellige planter familier.

Hvorfor de kan skade

Natskygge planter indeholder alkaloider; den laveste koncentration, der er i nightshades indtages som fødevarer (frugt og grøntsager), med højere niveauer fundet i andre natskygge planter. De fleste mennesker kan spiser natskygge grøntsager uden problemer, og madlavning reducerer deres allerede lave alkaloid indholdet. Dette bidrager til den antagelse, at de skadelige virkninger opleves af mennesker, der spiser disse fødevarer skyldes alkaloid følsomhed og ikke en allergisk reaktion på alkaloider, som anført på Tahoma klinikkens hjemmeside i artiklen, "Degenerativ Arthritis," af Jonathan V. Wright, MD

Alkaloider og gigt

Alkaloider er kvælstofforbindelser. Nogle alkaloider er kendt giftstoffer, mens andre har medicinske anvendelser - for eksempel, nikotin, kinin, kokain og morfin. Ifølge George Mateljan teoretisere forskere, at steroid alkaloider fundet i nightshades leech calcium fra knoglerne og forårsager ledinflammation. Dette fører til den henstilling, at folk lider af gigt, gigt og andre sygdomme, degenerative joint fjerne nightshades fra deres kost til at afgøre, om der er en årsagsforbindelse mellem disse fødevarer og deres sygdomme.

Forskning

Ifølge University of Washington hjemmeside, "Kost og gigt," findes 6 juli 2006 ingen positive beviser at visse fødevarer forårsage eller forværre gigt. De erkender, at selv om der foreligger oplysninger forbinder natskygge planter til gigt, forholdet forbliver uprøvede.I sin artikel, "Degenerativ Arthritis," hedder Jonathan V. Wright, MD, det, at laboratorieundersøgelser ikke kan bekræfte tilknytningen mellem nightshades og gigt, fordi problemet stammer fra følsomhed til alkaloider og ikke en allergisk reaktion. Dr. Wright fastslår også, at det kan tage 3 til 4 måneder før du føler dig fordelene ved at fjerne nightshades fra din kost.

Konklusion

Ikke eksperimentere med din kost uden at konsultere din sundhedspleje udbyder. At fjerne fødevarer normalt forbruges forårsager udtømning af nødvendige vitaminer og mineraler og den mulige udbrud af tilhørende sundhedsproblemer. Baseret på din nuværende helbredstilstand, vil din læge rådgive dig om eventuelle negative virkninger, der kan skyldes at fjerne natskygge fødevarer fra dine måltider.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com