Sådan stedet Tetanus Vaccine Side Effects

05/02/2011 by admin

Sådan stedet Tetanus Vaccine Side Effects

Stivkrampe er forårsaget af toksiner i bacillus. Giftstoffer ind i kroppen gennem en dybe sår. Stivkrampe er en ofte dødelig sygdom, der forårsager spastisk sammentrækninger af frivillige muskler i nakke og kæbe. Det er almindeligt for folk, der kommer til skade på en søm eller lignende objekt til at modtage stivkrampe vaccination. Her er hvad de kan forvente fra bivirkninger.

Instruktioner

• Føler smerte i området injektion. Halvfjerds-fem procent af alle unge og voksne, der modtager tetanus vaccine har smerter i området injektion. Dette er en "mærkbar" side påvirker, men ikke en farlig. Du behøver ikke at cal lægen hvis mindre smerte opstår.

• Ur til andre milde bivirkninger forårsaget af tetanus vaccine. Mange mennesker har oplevet hovedpine, let feber, træthed, kvalme, opkastning, rødme og hævelse på injektionsstedet og mild kroppen kuldegysninger. Disse er alle almindelige bivirkninger og kræver ikke en læges opmærksomhed, medmindre de holder længere end et par dage.

• Vente mere langvarige virkninger af tetanus vaccine. Disse er langvarig opkastning, langvarig diarré og flere influenza-lignende symptomer. En i omkring 100 mennesker oplever disse bivirkninger. Kontakt din læge, hvis disse symptomer bliver værre end den milde influenza eller fortsætte ud over syv dage.

• Være på udkig efter en alvorlig allergisk reaktion. Ring til din læge straks hvis nogen af følgende symptomer opstå. Almindelige symptomer på en allergisk reaktion omfatter et udslæt, kløe, hævelse, svimmelhed og problemer med vejrtrækningen. Disse er ikke almindelige bivirkninger af tetanus vaccine og en læge skal hedde, hvis du har nogen af disse bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com