Spørgsmål til at spørge en læge om PCOS & graviditet

04/26/2011 by admin

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en lidelse, der involverer dannelsen af cyster på æggestokkene. Lidelsen påvirker en kvindes hormoner, forårsager vægt gevinst og uregelmæssige perioder og kan gøre at blive gravid vanskeligt. Når gravide, er en kvinde på et højere risiko for at få visse betingelser, der kræver særlig behandling af et kvalificeret medicinsk professionel.

Fertilitet medicin og effekter

Hvis du har PCOS og du ønsker at blive gravid, eller du er blevet gravid, er der flere ting du vil ønsker at tale med din læge omkring for at sikre en sund graviditet og vellykket fødsel. Hvis du har brugt frugtbarhed medicin til at blive gravid, vil du ønsker at tale med din læge om nogle af de potentielle virkninger forbundet med fertilitet medicin du har taget. Fordi frugtbarhed medicin kan forårsage frigivelse af flere æg fra æggestokkene, er potentialet for flere fødsler efter tager fertilitet medicin meget højere.

Du bør spørge din læge om muligheden for flere fødsler og hvordan en graviditet for flere børn skal håndteres for at sikre optimal sundhed for alle de ufødte børn du bære. Spørgsmål du bør spørge bør forholde sig til om du er på et højere risiko for spontan abort, hvad du kan gøre for at forhindre en mulig uønsket afslutning af graviditeten, og hvis en c-sektion vil være forpligtet til at levere barn/børn. Du vil også ønsker at tale om risici i forbindelse med enhver potentiel kirurgiske procedurer, som du nogensinde kan kræve.

Potentielle risici

Kvinder, der har PCOS og blive gravid er på et højere risiko for en række sundhedsmæssige forhold. Du er en øget risiko for at få svangerskabsdiabetes, hypertension og præeklampsi, samt koagulationsfaktor lidelser, under din graviditet. Du skal derfor tale med din læge og spørge, hvad du kan gøre for at minimere din risiko for at få sådanne lidelser. Spørg om eventuelle nødvendige kostændringer, hvad vitamintilskud lægen anbefaler, og find ud af, hvilken slags motion ville være hensigtsmæssigt under din graviditet, således at du kan opnå og vedligeholde optimal helbred gennem hele graviditeten. Du kan også prøve spørge lægen om typerne af tests, der udføres under din graviditet til at overvåge for tilstande som svangerskabsdiabetes, hypertension og præeklampsi; Hvad tegn og symptomer til at se til, og hvordan sådanne forhold er behandlet hvis og når de opstår.

Vægt tab anbefalinger

Kvinder, der har PCOS er ofte overvægtige på grund af de hormonelle ubalancer, der ledsager betingelsen, ifølge Mayo Clinic. Hvis du ønsker at blive gravid eller hvis du er blevet gravid, vil du spørge din læge om sikker vægttab metoder for dig. Ved at tabe overskydende vægt vil du reducere dit potentiale for at have en abort eller til at levere en meget stor baby. Vægttab vil også hjælpe i naturligt afhjælpe nogle af de hormonelle ubalancer du har; Dette er især vigtigt for kvinden med PCOS, der ønsker at blive gravid, fordi hormonelle ubalancer kan forårsage problemer med implantation af embryonet.

Aborter og tidlige fødsler

Hvis du er en kvinde med PCOS og du er blevet gravid, har du vundet kun halvdelen af kampen. Du bliver nødt til at være yderst forsigtig under din graviditet, fordi du har en 45 til 50 procent chance for at have en fødsel, der er pre sigt eller at have en abort, ifølge lægelige eksperter med Epigee. Du vil derfor have den meget vigtige snak med din læge om foranstaltninger kan man undgå en abort eller en pre sigt levering, hvis det overhovedet er muligt. Mest af alt, følge lægens anbefalinger til punkt og prikke at sikre sundheden for dig selv og dit barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com