Hvordan til at lindre ørepine

05/02/2011 by admin

Hvis du nogensinde har haft en ørepine, du sikkert forstå hvordan ubehagelige og smertefulde de kan være. Earaches er forårsaget af mange ting, såsom infektioner, voks buildups, blokeringer og højde ændringer. Smerten kan være mild til svær, og hvis smerten fortsætter, bør du besøge din læge. Hvis du har en ørepine, er der flere ting du kan gøre for at lindre ubehag.

Instruktioner

• Brug kolde behandlinger. Til at reducere smerter, tage en ispose eller en kold våd vaskeklud og placere den på din ydre øre i ca 20 minutter. Kolde behandlinger fungerer godt for inflammation, hvilket er en årsag til ørepine. Koldt reducerer inflammation, som mindsker smerten ved ørepine.

• Brug varmebehandlinger. Ørepine forårsaget af spændinger eller voks oprustning kan afhjælpes ved at bruge en varmepude eller varmt vaskeklud. Placer pad eller vaskeklud på dit ydre øre i ca 20 minutter. Varmen kan mindske spændingen og blødgøre ørevoks, der hjælper lindre ørepine smerte.

• Tage en over-the-counter smertestillende. Ibuprofen og acetaminophen er almindelige smertestillende midler. Følg anvisningerne trykt på pakken for dosering forklaringer.

• Tygge tyggegummi. Når du tygge tyggegummi, kan bevægelsen af kæben lindre trykket i øret. Dette er en fælles middel til at lindre øre tryk, når du flyver i et fly. Ændring i højden er en almindelig årsag til øresmerter og tyggegummi er en sikker metode til at hjælpe med at lindre denne type af smerte. Forældre med småbørn bør give deres barn en flaske at sutte--det kan producere lignende resultater som tyggegummi og ofte lindrer øre tryk.

• Brug olivenolie eller øre dråber. Varm olivenolie og sted et par dråber i øret, så olien til at trænge ind i øret. Efter et par minutter, ligge på den modsatte side til at olien kan afslutte øre. Du kan også købe øre dråber på de fleste apoteker. Disse over-the-counter dråber er placeret i de inficerede ører og kan medvirke til at reducere ørepine smerte.

Tips & advarsler

  • Hvis du høre den hvislende lyd eller kegle pauser, er blevet frigivet den luft fanget i øret. Hvis det ikke sker første gang, prøv igen.
  • Hvis du har en alvorlig ørepine med hævelse, en dårlig hovedpine eller feber, bør du ringe til din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com