Giftigt affald virkninger på mennesker

05/24/2011 by admin

Giftigt affald virkninger på mennesker

Mængden af farlige materialer inden for det globale miljø synes at være steget sammen med de ændringer, der ledsager modernisering. Biprodukter fra industrier som fremstilling, konstruktion og kloaksystemer har skabt stigende mængder af giftigt affald. Løbende eksponering for disse materialer kan have betydelige sundhedsmæssige virkninger på mennesker, hvoraf mange fortsat er ukendt.

Identifikation

Giftige materialer er til stede i væske, solid og stråling former. I realiteten er de giftige biprodukter, der infiltrere forskellige områder af miljøet, i overensstemmelse med National Geographic. Afstrømning materialer fra fremstillingsindustrien, landbrug og affaldshåndtering processer kan forurene jord, vand og luft leverer. Husholdningsartikler såsom maling, pesticider og brugt computerudstyr er også producenter af farligt affald. Disse materialer udleder dioxin, der er klassificeret som miljøforurening, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Når dioxiner ind i kroppen, gemmer kroppen dem inde i fedtvæv. Som et resultat, dioxin har tendens til at ophobe sig i kroppen over tid.

Effekter

Som giftige affaldsstoffer gennemsyre alle områder af miljøet, har alle en vis grad af dioxin ophobning inde i deres organer, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Normal eksponeringsniveauer er ikke kendt for at have betydelige sundhedsmæssige virkninger på kroppen; men udviklingen af fostre og nyfødte kan være særligt modtagelige for bivirkninger på grund af deres udvikling systemer. Kortfristede engagementer for høje niveauer af giftigt affald kan resultere i nedsat leverfunktion og hud læsioner. Langsigtet engagementer kan forringe immunforsvaret, hormonsystemet, det reproduktive system og nervesystemet.

Kræft

Kræft er en tilstand, hvor visse grupper af celler i kroppen begynder at mutere og reproducere til unormale priser. Dioxiner indeholdt inde giftige affaldsstoffer er klassificeret som kræftfremkaldende, eller kræftfremkaldende stoffer på grund af deres indvirkning på kroppens stofskifte processer, efter handling PA, en miljømæssig ressource site. I realiteten bidrage nedsat celle metabolisme processer til hvordan kræft danner i kroppen. En rapport fra 2003 fra den amerikanske toksikologi Program erklæret, er der nogen sikker tærskel for giftigt affald eksponering, hvor risikoen for kræft ikke er til stede.

Reproduktiv sundhed

Det reproduktive system--herunder hormoner og endokrine system aktiviteter--er alle omfattet af giftigt affald udsættelse, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Deres kræftfremkaldende-lignende effekter på kroppen kan give anledning til fosterskader, vanskelige graviditeter, fertilitetsproblemer og immunsystem forstyrrelser. Virkningerne af dioxin agenter på det endokrine system kan vises i mange fysiske forhold, hvoraf nogle omfatter hudlidelser og diabetes. Længerevarende engagementer kan væsentligt svække immunsystemet forsvar og fremskynde kroppens aldringsprocessen.

Forebyggelse/løsning

Fødevarer udgør 90 procent af de giftige affald eksponering opleves af mennesker, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Kød, mejeriprodukter og fisk kan indeholde elementer, eller sediment restprodukter fra jord og vand kontaminering. Og mens landbrug og fødevareforarbejdning praksis er reguleret af regeringens kontrol, mennesker kan reducere mængden af toksiner i deres kost ved at undgå visse fødevarer. Fedt dele på kød og mejeriprodukter fedt er muligt reservoirer for giftige materialer så at eliminere disse typer fødevarer fra kosten kan hjælpe. Sunde dele af frugter og grøntsager kan også bidrage til at styrke kroppens evne til at fjerne giftige materialer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com