Kan en arbejdsgiver nægter at tilbyde Health Insurance?

05/23/2011 by admin

Kan en arbejdsgiver nægter at tilbyde Health Insurance?

De fleste arbejdende folk får sygeforsikringer gennem en arbejdsgiver-sponsorerede plan. Mens arbejdsgiveren sjældent betaler alle udgifter til dækning i sådanne arrangementer, tilbyde disse planer normalt en billigere løsning end en enkelt politik, som de delvis er subsidieret. Arbejdsgiverne behøver ikke at tilbyde sådanne gruppepolitikker. Men hvis de gør, de kan ikke diskriminere enkelte medarbejdere og skal give samme adgang til alle kvalificerede arbejdstagere.

Gruppepolitikker

Når arbejdsgivere tilbyde sygeforsikringsydelser-til deres medarbejdere, vil de normalt underskrive en langtidskontrakt med en konventionelle sygesikring firma til at købe, hvad der kaldes en "Gruppepolitik." Konceptet minder meget om at købe t-shirts eller hamburger boller i bulk for alle medarbejdere og at få en favorabel pris som følge heraf. Denne forsikring bliver derefter tilgængelige for alle eller en bestemt del af selskabets arbejdsstyrke. Den pris, virksomheden kan opnå for en sådan politik afhænger af mange faktorer, herunder den generelle sundhedstilstand af arbejdsstyrken, placering og størrelse af virksomheden. Som sædvanlig, jo større køb, jo lavere omkostninger tendens til at være.

Subsidierede planer

Ofte arbejdsgiveren ikke kun får en langt bedre pris, end enkelte medarbejdere kunne forhandle om deres egen, men også betale en vis del af forsikringspræmier for medarbejdere. Ikke desto mindre, er denne praksis ikke universelle eller obligatoriske. En arbejdsgiver kunne forhandle en attraktiv sats for sine medarbejdere, men kræver deltager arbejdstagere til at betale hele koste out-of-pocket. Det er også muligt, at du kan købe en mindre attraktive men billigere politik på din egen end sundhed plan, der tilbydes af din arbejdsgiver. I stedet for de meget lave selvrisikoen og meget høje grænser på dækning fra din arbejdsgiver plan, kan du shoppe rundt og måske finde en politik med bedre vilkår til en lavere pris.

Obligatorisk forsikring

Mens de fleste arbejdsgivere finder det gavnligt at tilbyde en sundhedsplan til deres arbejdskraft til at bevare de bedste talenter, mandater ingen bestemmelser i loven alle arbejdsgivere for at tilbyde sygeforsikring til deres medarbejdere. Derfor nogle selskaber tilbyder ikke sygeforsikring og det er helt lovligt ikke til. 2010 Healthcare Reform omfatter incitamenter for arbejdsgiverne til at give sygesikring til deres medarbejdere. Men virksomheder kan stadig vælge ikke at yde forsikringsdækning til deres arbejdstagere.

Forskelsbehandling

En arbejdsgiver kan vælge ikke at give medarbejderne en sygeforsikring plan, men det er ulovligt at tilbyde en sådan plan og nægte deltagelse på et diskriminerende grundlag. I enkle vendinger, skal arbejdsgiveren klart definere, hvem der er berettiget til at deltage i sundhedsplan og tillade alle kvalificerede medarbejdere til at gøre det. Hvis eksempelvis politik, at alle fuldtidsansatte er berettiget til forsikring planen tre maaneder efter deres første beskæftigelse, kan ingen fuldtids medarbejder, som har arbejdet i firmaet i mere end tre måneder blive nægtet deltagelse. Dermed anses en diskriminerende praksis og kunne være grundlag for en retssag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com