Hvad er HCPCS niveau II bruges til?

03/18/2011 by admin

HCPCS står for sundhedsydelser fælles Procedure varenomenklatursystem, udtales "hick picks." Det består af et sæt af sundhedspleje procedure koder bruges til at beskrive de specifikke varer og tjenester, der leveres i leveringen af sundhedspleje.

HCPCS

HCPCS begyndte i 1978 som en måde at standardisere kodning systemer for Medicare og Medicaid til at sikre en ordentlig og ensartet behandling af forsikringskrav. Hver lægetjeneste, procedure og forsyning har en tildelt kode. HCPCS indeholder to delsystemer benævnt niveau I og niveau II.

Niveau I

Niveau I er en numerisk kodesystem bruges til at fakturere tjenester og procedurer. Det bruger CPT (nuværende proceduremæssige terminologi) koder udviklet af American Medical Association som sit grundlag. Disse koder anvendes til enhver stationær eller kontor besøg.

Niveau II

Niveau II-koder er alfanumeriske og bruges til at fakturere ikke-læge tjenester såsom ambulancetjeneste, prosthetic enheder, varigt medicinsk udstyr, orthotics, og forsyninger ikke er opført under niveau 1 kodning. Koderne består af et enkelt bogstav, efterfulgt af fire tal. Niveau II-koder er vedligeholdt af os Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS). Når du modtager din faktureringsudtog, bør hver aktion have en kode ved siden af. Disse koder Vis, hvad du og din sygesikringsudbyder er blevet faktureret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com