Hvordan arbejder magnetiske håndled Bands?

02/08/2011 by admin

Oversigt

Historie og teori

Lige siden oldtidens Egypten, læger har spekuleret om de potentielt gavnlige virkninger at magneter kan have på kroppen. Magnetfelter kan ændre måde, at elektricitet fungerer, og som vi nu ved, den menneskelige krop kører på en betydelig mængde af elektricitet. Den grundlæggende teori bag magnetiske håndled bands og magnet terapi er generelt, at de magnetiske felter genereret af iført bandet vil påvirke jern i blodet og strømmen af elektricitet gennem nerverne. Dette formodes for at medføre en række positive effekter i bærerens krop.

Effekter

Nogle hævder, magnetiske håndled bands kan mindske smerter og hævelse relateret til en række betingelser, herunder karpaltunnelsyndrom og gigt. Magnetfelter er sagde, øge produktionen af røde blodlegemer, ud over den ilt-regnskabsmæssige kapacitet af blodlegemer der allerede findes, ifølge magnetictherapybracelet.co.uk. Derudover hævder magnetiske håndled bands at øge blodcirkulationen, som også er gavnlig. Blod, der bærer mere ilt og næringsstoffer til kroppens ekstreme kan bidrage til at mindske smerter og hævelse i håndled og fingre, som er hvor de fleste wearers har smerter de ønsker lettet.

Beviser

På trods af alle påstandene, hvad fordele magnetiske håndled bands og magnetisk terapi i almindelighed, kan give, der er meget lidt bevis for at disse håndled bands mere end lysne en persons pung, ifølge mycarpaltunnel.com. Hvis nogen forsøger at grave forbi den grundlæggende teori om magnetisk håndled bands, begynder det at se mindre ud hård videnskab med konkrete resultater. Der er imidlertid ingen beviser for, iført magnetiske håndled bands er skadelig på nogen måde til bæreren. Så hvis nogen ønsker at prøve magnet terapi til deres egen ømhed og smerter, er der ingen bevis for, at det virker, men også ingen bevis for, at det gør ondt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com