Sådan bruges indlæggelse til behandling af bulimi

03/26/2011 by admin

Sådan bruges indlæggelse til behandling af bulimi

Bulimia nervosa, som er en spiseforstyrrelse, præget af binging og udrensning adfærd, kan være dødelig i avancerede tilfælde. Bulimic opførsel kan hærge kroppen, forårsager sådanne medicinske tilstande som dehydrering, underernæring, mavesår, pancreas skader, højt blodtryk, diabetes og indre blødninger. Derudover kan bulimi forårsage klinisk depression og føre til selvmordsadfærd. I svære tilfælde, kan indlæggelse være den bedste måde at behandle bulimi.

Instruktioner

Bruge indlæggelse til behandling af bulimi

• Gennemgå en grundig fysisk undersøgelse og psykiatrisk vurdering at bestemme sværhedsgraden af din bulimi. Det kan være sværere at diagnosticere en bulimic i første omgang, da normal vægt og udseende er ofte vedligeholdes, i stedet for anorektikere. Med bulimi sker de fleste af skader på indre organer, så flere medicinske forsøg skal udføres for at foretage en nøjagtig vurdering.

• Bestemme den rette behandling for din bulimi under din indlæggelse. Anti-psykotiske narkotika eller antidepressiv medicin kan ordineres, hvis din bulimi er forbundet med en personlighed eller angst lidelse. Prozac især har vist sig for at være effektiv i behandling af bulimi.

• Spørg om kostvejledning fra et hospital diætist, der er specielt uddannet i spiseforstyrrelser og kognitiv adfærdsterapi (CBT). Kostvejledning kan være en effektiv og praktisk måde at justere holdninger og opfattelser om at spise og ændre uønsket adfærd hurtigt gennem adfærdsmæssige ændringer teknikker.

• Forbliver fokuserede og engagerede til din opsving. Personer, der bruger indlæggelse til behandling af bulimi har en høj tilbagefald sats på grund af den opfattelse, at hospitalet er en hurtig nødhjælp "fix" til en langsigtet opførsel opgave. Før du forlader hospitalet, arrangere løbende behandling for din bulimi, herunder psykoterapi, kostvejledning og receptpligtig medicin.

• Overveje at deltage i en støttegruppe for spiseforstyrrelser, efter du er udskrevet fra hospitalet. Ikke alene er dette et overkommeligt alternativ til lange og potentielt dyre sessioner af psykoterapi, men det giver dig en chance for at høre hvordan andre klare med bulimi og lykkedes os at overvinde denne lidelse.

Tips & advarsler

  • "Udrensning" opførsel af bulimi nervosa kan tage på mange forskellige former end opkastning. Udrensning kan opnås gennem afføringsmidler, lavementer, diuretika og endda overdreven motion.
  • Tidlig påvisning er nøglen til succes ved behandling af bulimi. Ignorerer symptomerne over en lang periode direkte påvirker dine chancer for inddrivelse.
  • Vær forsigtig, når det står en billumi om behovet for indlæggelse. Bruge en ikke-bebrejde tilgang og fremhæve dine bekymringer omkring hendes helbred.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com