Korrekt anvendelse af KED

03/25/2011 by admin

Korrekt anvendelse af KED

Kendrick Extrication enhed (KED) er en ét stykke extrication værktøj bruges af akut medicinsk personale til at fjerne patienter fra køretøjer. KED tilbyder stiv ryg støtte for at beskytte patientens Columna og hals under bevægelse og bærehåndtag, der gør det lettere og mere effektivt at manøvrere patienten fra køretøjet.

Indikationer for anvendelse

Ofre, der har været i et køretøj nedbrud skal flyttes som omhyggeligt som muligt for at forhindre yderligere skade. KED design giver mulighed for patientens rygsøjlen at være immobiliseret af stive støtte. Køreveje ulykker tilbyde mekanisme for spinal skade, normalt til halshvirvelsøjlen i nakken, forårsaget af whiplash eller traumatisk kraft. Flytte patienter fra køretøjet til en længe spinal bord, mens du holder ryggen som beskyttet som muligt, er at foretrække over flytte en patient uden ekstra spinal forholdsregel.

Overvej at bruge en KED, hvis din patient er stabil nok til at modstå tid at bruge enheden. Sikre din patient har en patent luftvejene, puls og henstand sats før du bruger KED. Hvis overhængende skader eller trusler mod din patientens liv er til stede, som ukontrolleret blødning, manglende vejrtrækning eller puls, skal du bruge hurtig extrication teknikker.

Korrekt anvendelse

Fastlægge placeringen af din patient, når de overvejer at bruge en KED eller ej. KED bør anvendes på en patient, der er i en siddende stilling.

Har din partner hold manuel halshvirvelsøjlen immobilisering på patienten, mens du forbereder KED af unhooking stropper og udfoldning enheden. Med bistand, flytte patienten lidt frem og placere KED bag hende. Anbring forsigtigt patienten tilbage mod KED. Sikre din partner fastholder inline halshvirvelsøjlen immobilisering på alle tidspunkter under bevægelse, og når en C-krave er blevet placeret, så godt.

Bringe sildelapper af KED under patientens armhuler. Sikre den midterste strop. Bringe hver lysken rem under din patient balderne og op mod de inderlår. Træk remmen op og over lårene, arbejder hver strop mod lysken og sikring i klippene på hoften. Stramme lysken stropper indtil LUN, men ikke for stramt. Disse stropper holde KED på plads under ophævelse af patienten, og skal være LUN nok til at sikre KED til patienten.

Bringe hoved klapperne i siderne af din patientens hoved. Udfylde eventuelle huller mellem bagsiden af patientens hoved og KED med et håndklæde. Sikre hovedet stropperne på både pande og hage.

Fastgør den øverste rem over patientens bryst. Dobbelt-tjekke hver strop for sikkerhed og tæthed før løft patienten. KED har fire håndtag at tillade så mange redningsfolk fjerne patienten fra køretøjet. Udnytte én person for hver strop for at forhindre, at droppe patienten. Åbn lysken stropper af unhooking spænder før sænke patientens ben på en backboard lysken skade fra stropperne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com