Hvordan man kan forklare fortrolighed handlinger

05/11/2010 by admin

Hvordan man kan forklare fortrolighed handlinger

Fortrolighed er en vigtig etiske og juridiske standard i mange erhverv. I feltet medicinsk er patientens privatliv beskyttet under 1996 act vedtaget af den føderale regering, kendt som Health Insurance Portability og Accountability handle (HIPAA). Loven var designet til at angive fortrolighed og privatliv regler i feltet sundhedspleje. Under HIPAA, skal plejeinstitutioner anvendes også tage visse sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte patienternes fortrolige poster. Det er vigtigt, at patienterne forstår retsakter, fortrolighed og grænser for disse forordninger.

Instruktioner

• Give dine kunder med en skriftlig vejledning, der forklarer den fortrolighed handlinger og love, der vedrører dit felt. For eksempel, hvis du arbejder i en sundhedssektoren indstilling, din patient skal være forsynet med eller har en kopi af HIPAA lov.

• Gennemse det etiske retningslinjer i dit område. Selvom du lovligt kan tillades at frigive nogle oplysninger, er mange etiske retningslinjer strengere. Forklare fortroligheden fungerer på en måde, som dine patienter forstår.

• Beskrive hvorfor fortrolighed er vigtig i dit område. Hvis du er en mental sundhed terapeut, kan du fortælle din patienter at vide, hvad de siger er fortrolige hjælper dem til at føle sig mere komfortable og ærlig.

• Forklare grænserne for fortrolighed. Der er tidspunkter, etiske, økonomiske eller juridiske grunde, når det er tilladt at bryde fortroligheden. Sørg for dine kunder forstår disse undtagelser.

• Handle ud eller læse vignetter, der viser forskellige etiske fortrolighed dilemmaer. Diskuter de forskellige muligheder, præsenteret i scenarier med dine patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com