Hvordan er forkølelse & influenza normalt spredes?

01/19/2011 by admin

Kolde og influenza virusinfektion

Både almindelig forkølelse og influenza (forkortelse for influenza) er forårsaget af virus. En virus spredes via dråber suspenderet i luften, som opstår, for eksempel, når en smittet person nyser eller hoster. Virussen er derefter frigives til luften og kan inficere andre mennesker, der indånder den kontaminerede luft. Forkølelse og influenza virus kan leve på overflader, såsom dørhåndtag, bordplader og andre steder. Disse virus overføres, når en person rører en inficerede overflade og derefter deres øjne, mund, eller næse.

Der er ingen kur for alle stammer af en forkølelse eller influenza, men "influenzavaccine", som er tilgængelig i en shot eller nasal spray form, hjælper din krop til at udvikle antistoffer mod visse stammer af influenzavirus, der vil hjælpe med at forhindre infektion.

At undgå infektion

Forkølelse og influenza spredes let i skarer og lukkede rum såsom fly, klasselokaler og kontorer. Syge mennesker bør blive hjemme hvis det er muligt for at forhindre smitte andre. Dem, der skal gå for at arbejde eller skole bør undgå tæt kontakt med andre mennesker og desinficere delte elementer efter brug, såsom telefoner, arbejdsområder og funktioner. Dermed vil bidrage til at minimere spredningen af virus.

God hygiejnisk praksis

God hygiejnepraksis er vigtige i at hjælpe med at kontrollere spredningen af forkølelse og influenza. Mennesker smittet med en forkølelse eller influenza kan være smitsom før viser symptomer, så selvom du ikke føler syge, bør du altid praksis forebyggende adfærd. Syge mennesker bør undgå kontakt med andre og alle bør lære at dække deres næse eller mund med en serviet, når nysen eller hosten. Ved hjælp af antibakterielle geler eller cremer, samt grundigt vaske dine hænder bagefter, kan hjælpe med at forhindre spredning af virus. Fællesarealer i skoler og virksomheder skal rengøres regelmæssigt, især ting som dørhåndtag, bordplader og gelændere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com