Hvad er forskellen mellem en perforeret & bristet trommehinde?

01/28/2011 by admin

Hvad er forskellen mellem en perforeret & bristet trommehinde?

Trommehinden adskiller din øregang fra de fine strukturer af din midten og indre øre. Den overfører lydbølger ind i øret og tjener til at beskytte resten af øret mod skader ved at holde snavs og væske ud.

Funktion

Trommehinden – kendt som trommehinden--er meget tynd og fleksibel. Det er knyttet til de omgivende hud i den dybeste del af din øregang. Bag trommehinden i mellemøret, er lufttryk reguleret gennem bihuler. En ophobning af pres kan forårsage suge på din trommehinden. Trommehinden er designet til at rive eller perforere naturligvis hvis for meget suge opstår; det sker for at trykket fra mellemøret og undgå brud.

Betydning

En perforation er et lille hul, tåre eller indsnit i din trommehinden. Nogle gange er det nødvendigt for lægen at gøre en lille snit i din trommehinden til at dræne væske, for eksempel ved behandling af en mellemøret infektion.

En bristet trommehinde er helt flået åben, ødelægger det meste af membranen. Når luft pres omkring dig ændringer hurtigt, dine ører kan ikke være i stand til at holde. For eksempel, hvis du stige op og ned for hurtigt mens dykning eller flyvende, en intens suge er oprettet, kan forårsage øre tromme brud.

Identifikation

Når en naturlig perforering opstår for at hjælpe med at frigøre pres fra mellemøret, kan du føle en lille kort smerte.

Når en øre tromme bristninger det er smertefuldt: normalt du vil føle dig intenst pres og smerte i øret forud for brud. For øjeblikket af brud vil du miste din evne til at høre fra at øre. Inden øjeblikke, du har måske væske eller blod kommer ud af øret. Du kan også opleve en intens ringen i øret på tidspunktet for brud.

Løsning

Øre tromme brud kræver øjeblikkelig lægehjælp. Din hørelse kan blive permanent beskadiget efter brud; en bristet trommehinde korrigeres kirurgisk.

Øre tromme perforering vil helbrede hurtigt på egen hånd. Din trommehinden er designet til at helbrede naturligt små tårer, snit eller huller.

Ekspert indsigt

Hvis du lider af en perforeret eller bristet trommehinde, er det vigtigt at holde flydende ud af øret. Brug ørepropper mens bader, badning eller svømning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com