Spædbarn Staph infektioner

07/06/2011 by admin

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) er staph infektioner en af de mest almindelige årsager til hudinfektioner i USA. Selv om det ligner at de staph infektioner, at voksne udvikler, præsentere spædbarn staph infektioner særlige overvejelser, som du bør være opmærksom på som forælder for at bedst beskytte dit barns sundhed.

Fakta

Officielt kaldet Staphylococcus aureus, er staph en bakterie, der ofte findes på en sund person hud eller næse. Statistikker fra CDC viser, at denne kimen er placeret i næsen af op til 30 procent af raske personer uden forårsager dem til at udvikle en infektion, en tilstand kaldet colonization. Staph bakterier forårsager normalt mindre hudinfektioner hos spædbørn, men staph kan også forårsage andre mere alvorlige sundhedsmæssige risici, herunder sårinfektioner, blod infektioner, urinvejsinfektioner og lungebetændelse.

Typer

Spædbørn kan udvikle to hovedtyper af staph infektioner: dem, der skyldes regelmæssig staph og dem, der forårsages af methocillin-resistente Staphylococcus aureus (MSRA). Regelmæssig staph infektioner er forårsaget af staph bakterier, der kan behandles med de fleste typer af antibiotika. CDC anfører, at MSRA infektioner er forårsaget af staph-sorter, der har udviklet en resistens over for beta-lactam antibiotika, en gruppe af almindeligt anvendte antibiotika, der omfatter methicillin, penicillin og amoxicillin. Ifølge Mayo Clinic, tæt på 50 procent af staph bakterier beliggende på hospitaler er resistente over for methicillin.

Symptomer

Selvom staph infektioner varierer i sværhedsgrad og kan påvirke spædbørn på forskellige måder, den mest almindelige type af symptomer, der ledsager spædbarn staph infektioner er hud-relaterede, herunder bylder, børnesår og skoldes hud syndrom. Rødt eller opsvulmet bylder fyldt med pus kan udvikle overalt på et spædbarn krop men forekomme hyppigst under armene eller på hendes bunden. Impetigo, smitsom udslæt af sprøde, væskefyldte blærer kan forekomme omkring dit spædbarn næse og mund. Mayo Clinic hedder det, at nyfødte også kunne vise tegn på skoldes hud syndrom, en tilstand karakteriseret ved en udslæt, feber og blærer, der skræl viser udseendet af skoldes hud.

Diagnose og behandling

Hvis du har mistanke om, at dit spædbarn har udviklet en staph infektion, sørge for en aftale med dit barns børnelæge for diagnose. Typisk, vil dit barns læge tage en vævsprøve eller indsamle nasal væsker til check for tilstedeværelse af staph bakterier. Når din baby er blevet diagnosticeret med en staph infektion, vil lægen afgøre, hvilken type af staph infektion forårsager problemet for at vælge den mest passende antibiotika til behandling. Følg lægens anvisninger, præcis når at give dit spædbarn medicin for at fjerne den staph infektion helt.

Forebyggelse/løsning

Øve god hygiejne er nøglen til at forhindre spædbarn staph infektioner. Vask dine hænder og holde dit barns krop ren reducere sandsynligheden for, at disse bakterier vil invadere din lille ens krop. Prøv at undgå at bruge skiftende stationer på offentlige toiletter, eller desinficere og dække dem før om dit spædbarn ned; Dette kan sænke dit barns chancer for at fange en staph infektion fra et inficeret spædbarn, bruges den skiftende station. Endelig, vaske personlige genstande såsom håndklæder og lagner regelmæssigt med varmt vand og opvaskemiddel, og holde din egen sår og dit barns nedskæringer dækket med en steril forbinding, indtil helbredt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com