Arvelige Bipolar lidelse

06/30/2011 by admin

Arvelige Bipolar lidelse

Udvikling af visse psykiske og fysiske helbredsproblemer er komplet mysterier. En person kan udvikle sådanne betingelser uden varsel og uden at have en familie historie. Andre kan spores gennem familier i generationer. Disse kaldes arvelige forhold. Bipolar sygdom er en form for psykisk lidelse, der kan have arvelige årsager.

Identifikation

Bipolar lidelse, der også omtales som manisk depressiv lidelse, er en form for mental tilstand involverer unormal personlighed karakteristika og adfærdsmæssige ændringer. En person med bipolar lidelse har ekstreme humørsvingninger. For eksempel, er en fase af bipolar lidelse kendetegnet ved ekstremt lave stemninger og depression. Den anden fase, der omtales som mania, er præget af meget forhøjet stemninger og hensynsløs adfærd.

Arvelighed

Ifølge en undersøgelse foretaget af vestlige psykiatrisk Institut og klinik, University of Pittsburgh Medical Center, kan bipolar lidelse være en arvelig tilstand. Den arvelige komponent af bipolar sygdom endnu ikke at være bevist, ud over en skygge af tvivl, men en person med et familiemedlem med bipolar sygdom synes at være mere tilbøjelige til at udvikle det. Neuropsykiatri anmeldelser, at det kan være forårsaget af kemiske ubalancer, der er gået fra forælder til barn. Dem med bipolar lidelse kan også har arvet strukturelle forskelle i deres hjerner.

Misforståelser

Neuropsykiatri anmeldelser hævder, at mange mennesker er uvidende om den mulige genetiske forbindelse involveret i bipolar lidelse. I stedet for arvelighed bebrejder nogle mennesker parenting stilarter for betingelse, tænker, at forældre eller anden måde kan forårsage deres afkom at udvikle sygdommen, selv når det er diagnosticeret i voksenalderen. Mens det er muligt, at stress i hjemmet kan bidrage til eller forværre tilstanden, siger Neuropsykiatri anmeldelser, det er usandsynligt, at årsagen til denne tilstand.

Sats

Depression og Bipolar støtte Alliance (DBSA) er nogle mennesker under indtryk af, at bipolar sygdom er en sjælden psykiske tilstand. Men DBSA skønner, at mere end fem millioner voksne i USA lever med sygdommen. Selv om bipolar lidelse er mest tilbøjelige til at blive diagnosticeret i dem over 15, kan børn og yngre teenagere være diagnosticeret med denne betingelse. Faktisk anslår Mayo Clinic, at omkring 1 procent af børn i USA har betingelsen.

Diagnose

En diagnose af bipolar lidelse er som regel lavet efter en læge gennemgår en patients familie og personlige historie og evaluerer hans symptomer. Der er også en spyt-test, der ser for genmutationer, der har været knyttet til bipolar lidelse. Men testen kan ikke fortælle om, hvorvidt en person vil udvikle lidelsen eller afgøre, om hun har det allerede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com