Tegn & symptomer på kroniske rygsmerter

06/09/2010 by admin

Kroniske lændesmerter er en af top grunde folk gør aftaler at se deres læge. Der er mange tegn og symptomer på kroniske rygsmerter, og nogle af dem har intet at gøre med ryggen.

Identifikation

Kroniske rygsmerter kan være et resultat af skader på rygsøjlen, kompression på nerverne i rygsøjlen, eller endda betingelser, der kan påvirke organer i maveregionen. Nogle af tegnene og symptomer på kroniske rygsmerter er indlysende, men der er nogle tegn, ikke kan du overvejet.

Lumbal stamme

Overexerting nederste tilbage gennem aktivitet eller kontinuerlig udspænding af sener og muskler i lænden kan resultere i lumbal stamme. Tegn af lumbal stamme omfatter ubehag i den nederste del af ryggen og varierende grader af muskel krampe i ryggen, der kan være smertefuldt nok til at forhindre dig i at være i stand til at stå eller sidde i længere perioder.

Henvist smerter

I nogle tilfælde kan kan smerten mærkes i ryggen være hvad er kendt som nævnt smerte. Henvist smerte stammer i den ene del af kroppen, men føles i en anden del. Forhold, der har oprindelse i maven og forårsage alvorlige mavesmerter, blindtarmsbetændelse og urinblæren infektioner, kan også forårsage alvorlige og kroniske smerter i lænden. For kvinder, kan bækken infektioner og reproduktionsforstyrrelser også vise sig som kroniske lændesmerter.

Spinal diske

Diske i den nederste del af ryggen kan blive beskadiget, eller mister deres elasticitet over tid, og begynder at bule forbi rygsøjlen og lægge pres på rygmarven eller andre nerver i den nedre region af kroppen. En af disse nerver er iskiasnerven, der løber fra taljen, gennem lårene, ankler og fødder. En udstående disk at lægge pres på denne nerve vil forårsage alvorlige smerter i talje og ben, oprette en bedøvende fornemmelse og eventuelt føre til en mangel på mobilitet. Disse er alle alvorlige lavere ryg symptomer, der har brug for lægehjælp øjeblikkeligt.

Ekspert indsigt

Ifølge American Academy of Family Physicians er kroniske lændesmerter anden-højeste-rated grund folk besøger lægen for tilbagevendende betingelser. Nogle af de faktorer, der kan øge sandsynligheden for, at nogen vil opleve lændesmerter er fedme, rygning, dårlig kondition vaner og en historie af kronisk stofmisbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com