Naturlige måder at helbrede galdesten

07/07/2011 by admin

Galdesten er en krystallinsk oprustning i galdeblæren og galde systemet. Disse generelt forårsage ikke smerter i kroppen, men kan forårsage problemer, hvis de får indgivet i en galdegang. Denne blokering medfører smerter i ryggen, smerter i maven og opkastninger. Naturmedicin kan behandle disse sten og forhindre dem fra formning.

At forebygge galdesten

Den nemmeste måde at undgå galdesten er at forhindre dem fra formning. En generelt sund kost kan hjælpe med at forhindre galdesten. Homøopaten healere overveje frugter og grøntsager som afgørende for at forhindre galdesten oprustning. Ikke alene er disse fødevarer, lavt fedtindhold og højt i ernæring, de er afgørende for driften af alle systemer i kroppen. Homøopater på steder såsom Mothernature overveje æbler, pærer og grapefrugt til at være de bedste frugter for at undgå galdesten. De finder det også vigtigt for en person at forbruge mindst fem portioner frugt og grøntsager dagligt.

Bønner er en anden glimrende kilde til ernæring, som kan forhindre galdesten. Havre persille er en fødevare, der er højt indhold af klorofyl. Klorofyl kan hjælpe rense galde systemet og forhindre enhver oprustning. Drikke mindst otte høje glas vand kan om dagen bryde ned enhver oprustning i galde systemet. Et glas gulerodsjuice hver dag kan hjælpe med at forhindre galdesten gulerødder ligsom højt i en lang række vitaminer, der renser kroppen. Raffinerede kulhydrater bør undgås, da disse har tendens til at blande sig med måde galdeblæren funktionerne. Dog forårsager en teske smør ofte galdeblæren til at tømme helt, rense det af enhver potentiel buildups, sige dem, der går ind for homøopatiske principper.

Behandling af galdesten

Sommetider, selv med alle de forebyggende behandlinger, galdesten form. Homøopatiske healere, som dem på sundhed Secrets, tror, at mange naturlige behandlinger hjælpe opdeling galdesten. Mange af disse retsmidler til behandling af galdesten er flydende. De siger at naturlige æblecider eddike bryder op galdesten og skyller dem gennem kroppen. De mener også, at 25 mg af olivenolie kan bryde op galdesten. Lime og citron saft kan bryde op galdesten samt. Du kan også spise limefrugter og citroner, men saften er en mere destilleret måde at få disse safter i din krop. Et andet naturligt stof, der kan skylle galdesten ud af din krop er gurkemeje. Problemet med gurkemeje er, at det kan være svært at spise og holde nede. Brug det kun i ekstreme tilfælde.

Arbejder din reflekser er en anden metode til behandling af galdesten. Dr. Laura Norman, er en zoneterapeut (en læge, der praksis, stimulere reflekser til helbredende formål) hedder det, at arbejdet reflekser på dine fødder hjælper skjoldbruskkirtlen, leveren og galdeblæren fungerer bedre. Hvis galdeblæren arbejder mere fuldt ud, kan det muligvis bryde op galdesten sig selv. Vitaminer såsom lecithin og C-vitamin kan også bryde op galdesten. Alkoholiske drikkevarer kan, i små doser, være potent nok til at bryde op selv de stærkeste galdesten. Alkoholholdige drikkevarer bør kun anvendes i meget små doser, da det kan skade kroppen hvis for meget er taget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com