Problemer med at sove med en Tempurpedic pude

06/12/2011 by admin

Problemer med at sove med en Tempurpedic pude

Tempur-pedic puder er tilgængelige i forskellige stilarter og størrelser, alt efter forbrugernes behov at forebygge og lindre ryg, nakke og skulder smerter. Producenten hævder, puden er lavet af high-tech viskoelastisk materiale forsket flittigt af NASA til at give maksimal søvn komfort. Men bortset fra dets høje pris, der er en række problemer forbundet med at sove med en Tempur-pedic pude.

For fast

Læger anbefale ofte Tempur-pedic puder til gigt og søvnapnø syge. Ulempen at Tempur-pedic puder er dog at det pude materiale er af så høj tæthed. Selv om mere holdbare end traditionelle puder, Tempur-pedic puder føler også fast mod kroppen og i første omgang årsag nakke og rygsmerter til at sove på. Det tager længere tid at bryde end en traditionel pude. Desuden skubber den faste materiale mod CPAP masker, som søvnapnø syge bære for at sove.

Lugt

Brugere af Tempur-pedic puder klager ofte over lugt. Producenten hævder lugt er fra sin "unikke fremstillingsproces" og forsvinder i et par dage. Men mange brugere oplever lugt i et par uger.

Varme

Selv om fremstilling hævder, at pillow materiale er åndbar og selvstændige ventilerende, brugere har klaget over at Tempur-pedic materialet gør dem varmt. Øget varmen er på grund af den høje koncentration af materialet. Hertil kommer, fordi materialet er designet til at passe din krop ved at absorbere og distribuere din kropsvægt, gør din krop mere kontakt med materiale i stedet for at blive udsat for luft.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Det syntetiske materiale, som puden er lavet fra kan forårsage reaktioner såsom udslæt, hovedpine, eye irritation og problemer med bihulerne. Ifølge Chem-Tox, et agentur at forsker virkninger af kemikalier og pesticider på menneskers sundhed, syntetiske kemikalier, der anvendes i produktionsprocessen i sengetøj materialer kan være giftig nok til at sænke autoimmune system.

Alternative pude

Et alternativ til Tempur-pedic pude er at købe en hukommelse skum pude lavet af alle naturlige materialer til at undgå lugt og eventuelle allergiske reaktioner over for kemikalier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com