Vejledning i hvordan man programmerer en Respironics BiPAP Auto

06/19/2011 by admin

Respironics BiPAP Auto-serien er en linje af vejrtrækning apparater bruges til at støtte vejrtrækning af personer med søvnapnø. BiPAP Auto-serien af enheder reagerer på vejrtrækning af dets brugere. De forøge eller formindske presset af medfølgende luft efter brugerens vejrtrækning. Og med hjælp fra din BiPAP Auto setup og programmering menuer, kan du skræddersy din maskine til at passe din søvn terapi behov.

Instruktioner

• Sæt din Respironics BiPAP Auto i en stikkontakt. Flip op BiPAP Autos dækning, beliggende på toppen af enheden, for at afsløre enhedens display og kontrol.

• Tryk på enhedens "+" knappen, beliggende ved siden af displayet, for at gå ind i menuen opsætning. Den første sub menu af opsætningsmenuen bliver menuen "Terapi". Brug knappen "+" til at øge mængden af terapi timer. Brug den "-"-knappen for at sænke dem.

• Tryk på den højre pileknap til at flytte til den næste menu--du kan bruge piletasterne til at flytte mellem nogen af Setup-menuer. Den næste menu er "Sessions" menu. Brug den "+" og "-" knapper til at hæve eller sænke mængden af session per syv og 30 dages periode. Tryk på den højre pileknap for at gå videre til den "90% tryk" menu.

• Brug den "+" og "-"-knapperne for at forøge eller formindske den gennemsnitlige udgivelsen af "cmH20," centimeter eller vand, for hver ugentlige og månedlige cyklus.

• Tryk på "Power" knappen for at lukke menuen opsætning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com