Sådan Sammenlign Fish Oil produkter

03/17/2011 by admin

Sådan Sammenlign Fish Oil produkter

Fiskeolie er tilgængelig på varierende niveauer af kvalitet og renhed. Selv om fiskeolie giver sundhedsmæssige fordele ved omega fedtsyrer, er forskellige giftstoffer som polychlorbiphenyler og kviksølv til stede i betydelige mængder i ikke-renset fiskeolie.

Kilde af fiskeolie

Kilde af fiskeolie kan afsløre den sandsynlige tilstedeværelse af toksiner og andre adulterants. Kigge efter mærker, at staten arter af fisk olie er udvundet fra. Ifølge Omega 3 laks olie Plus, "når et supplement etiketten siger bare 'Fish oil' eller 'marine lipider', de gemmer sig noget og produktet bør ikke betragtes som."

Niveauet for rensning

Ifølge naturlige produkt Insider, "flere fisk olieprodukter solgt i Californien kunne ikke omfatte etiket advarsler for indholdet af PCB (polychlorerede biphenyler forbindelser) fundet i produkterne ved at teste." Når man sammenligner fiskeolie, kigge efter mærker, der angiver mængden af forurenende stoffer i produktet. Dem, der ikke angiver sandsynligvis gemmer sig en høj-forurenende tilstedeværelse i deres produkt.

En Balance mellem alle otte Omega-fedtsyrer

Den højeste ydelse kan høstes fra fiskeolie, når alle otte omega fedtsyrer er til stede. De mest almindelige omfatter ALA, DHA og EPA. Kig efter et produkt, der også indeholder DPA, ETA, HPA, ETA(3) og SDA. For at sikre alle den olie du spiser er fra omega fedtsyrer, tilføje op mængden af olie fra fedtsyrer og sammenligne det med det samlede beløb af olie i produktet. Hvis det kommer op kort, kan anden olien komme fra hvor som helst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com