Fodring rør fjernelse

03/04/2011 by admin

Fodring rør fjernelse

Ifølge den mundtlige Cancer Foundation, blev fodring rør første gang brugt i 1980 for at møde de ernæringsmæssige behov hos patienter i stand til at brødføde sig selv. Der er forskellige fodring rør bruges af forskellige grunde, som også fjernes på forskellige måder. Der er nogle ting at huske når inddrive fra at have en påfyldningsrør fjernet.

Årsager til fodring rør

Fodring rør anvendes til foder en patient, der ikke er i stand til at brødføde sig selv. Dette bruges ofte efter en operation, der har uarbejdsdygtig nogle aspekter af den tygge og synke proces. Nogle sygdomme gør det vanskeligt at tygge eller sluge, samt, nødvendiggør en påfyldningsrør. Fodring rør kan også bruges til at forberede en patients krop før undergår en behandling, såsom kemoterapi, som kan vanskeliggøre fordøjelsen. Fodring rør er normalt ikke en permanent løsning, og i sidste ende skal fjernes.

Typer

Der er to grundlæggende typer af fodring rør, baseret på hvor røret er indsat. Midlertidig fodring rør er normalt indsat gennem næsen, og køre ned i spiserøret og ind i maven. Mere langsigtede fodring rør er kirurgisk implanteret direkte ind i maven. Mere langsigtede fodring rør er let omfattet af tøj og kan være helt inconspicuous. Midlertidig fodring rør er normalt kun bruges til korte hospitalsophold. Disse forskellige typer er fjernet på forskellige måder.

Fjernelse

Midlertidig nasal rør fjernes ved at blive trukket tilbage. Langsigtet fodring rør, som har været kirurgisk indsat i maven er normalt holdes på plads af buede den indsatte ende af røret eller ved oppumpning en lille ballon, der har været knyttet til dette formål. Langsigtet fodring rør fjernes typisk ved at skære røret på det blokerende punkt. Dette forårsager som regel et par inches af rør til stikker op fra maven, hvilket vil være afspærret. I nogle tilfælde kan slangen fjernes helt, forlader et sår.

Recovery

En kortsigtet fodring rør fjernelse er relativt let at tilbagesøge. Du kan opleve nogle hals og næsebor smerter for et par uger, men dette bør passere. Recovery fra en langsigtet fodring rør fjernelse bør også ikke være svært, som fodring rør indsættelse bør allerede er blevet tilbagebetalt fra. Dette er fordi del af røret, der er i maven er tilbage i når røret er fjernet. Når hele røret er fjernet, bør såret begynde at helbrede lige bortrejst. Nogle sting kan være påkrævet til maven og huden.

Overvejelser

Hvis du bemærker en usædvanlig udtømning ved fjernelse synet, straks kontakte din læge. Også, hvis du havde en kortsigtet påfyldningsrør indsat og din næse og/eller halsen føler rå og smertefulde efter en uge er gået, tale med din læge for at bestemme, hvis skader af påfyldningstragten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com