Hvad er aseptisk atmosfæriske emballage?

02/14/2011 by admin

Hvad er aseptisk atmosfæriske emballage?

Det er en kendsgerning i vores moderne verden: vi spiser en masse mad, der dyrkes i hjemmet. Mange produkter rejse store afstande mellem kilden og forbrugeren. Aseptisk atmosfæriske emballage er en teknik til at holde disse fødevarer frisk.

Historie

Aseptisk atmosfæriske emballage har eksisteret siden 1940 's, men var ikke særlig udbredt indtil 1960. En pakke, der kan beskytte et produkt fra lys, luft, fugt eller andre skadelige faktorer reduceret mængden af tid, det tog produktet til at forkæle. Dette betød, at mad kan blive friskere, længere. I dag, er flere fælles produkter såsom juice, mælk, babymad, supper, farmaceutiske produkter og mange andre pakket på denne måde.

Proces

Processen starter med Sterilisation af produktet og pakken. For at undgå kontaminering, udføres det af et specialiseret maskine. Produktet er så pakket og forseglet i en steril beholder og forseglet så det er lufttæt. Hele processen er afsluttet under helt sterile forhold.

Fakta

Produkter forseglet denne måde kræver ikke køle, før de åbnes, når den lufttæt forsegling er brudt og produktet er ikke længere steril.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com