Fedtsugning metoder

05/03/2010 by admin

Fedtsugning metoder

Fedtsugning er en kosmetisk kirurgi-operation, der bruger en sugeanordning til at fjerne uønskede fedt i visse områder af kroppen, herunder maven, lår og balder, hals og ryg af armene.

Tør Fedtsugning

Også kendt som "traditionelle" Fedtsugning, tør Fedtsugning er den første type Fedtsugning hvor kun generel anæstesi blev brugt. Det har nu været afviklet som en metode til Fedtsugning på grund af stigningen i potentielle komplikationer, det skaber for patienten, såsom smerter, blodtab og midlertidig immobilitet.

Tumescent

I juni 2010, tumescent er den mest almindelige Fedtsugning teknik. Det blev opfundet af Dr. Jeffrey Klein i 1985 og indebærer en stor mængde af lokalbedøvelse løsning bliver tilført fedt får det til at blive tumescent eller hævede. En udvidet fedtlag gør liposuctioning lettere, sammensnøret blodkar reducerer blodtab og post-operative smerter reduceres. Som generel anæstesi ikke er anvendes, undgås de risici, der er skitseret under tørre Fedtsugning.

Våde og Super våde teknikker

Lokalbedøvelse løsning bruges, men i mindre mængder end den tumescent teknik. Generelt for den våd teknik der er en lavere mængde end mængden af målrettede fedt, mens der i den super våd teknik er et lige saa stort volumen til mængde af målrettede fedt. Adrenalin kan føjes til den bedøvende løsning i begge teknikker.

Ultralyd Assisted Fedtsugning (UAL)

En stor mængde af tumescent væske sprøjtes med en specialdesignet kanyle (en hule rustfrit stålrør), som i de andre metoder, men næste ultralydsbølger er udledt i målrettede fedtceller forårsager dem til at "smelte" før suge eller briste. Der er en række forskellige typer af landbrugsjord, senest er Vaser LipoSelection, ofte kaldet blot "Vaser", som bruger ultralyd højfrekvente vibrationer til at bryde fedtceller fra hinanden. Ulempen ved denne fremgangsmåde er, at det generelt tager længere tid og koster mere end andre metoder, men i sidste ende giver kirurgen mere kontrol og beskytter andre væv, og ved hjælp af saltopløsning er der typisk mindre blødning og blå mærker.

Magt bistået teknikker (PAL)

Power er leveret af en elektrisk motor eller trykluft til en Fedtsugning kanyle, der producerer enten en hurtig og-ud bevægelse eller en spinding rotation. Denne bevægelse, føjes normalt kun et par millimeter, til de større frem og tilbage bevægelser lavet af kirurgen. PAL har mindre operatør træthed, lettere og blødere fedt fjernelse og færre traumer til væv behandlet som oscillerende spidsen passerer gennem fibrøst væv lettere.

Laser Assisted Fedtsugning

Laser energi bruges til at nedbryde fedt i stedet for handlingen rivning af en kanyle. Det er velegnet til små områder af fedt, som hagen, hvor der kan være nogle hud stramning fra laser, men er ikke så effektive til fjernelse af større områder af fedt. Fedtsugning lasere er specielt designet til at målrette kun fedtceller, beskytte muskel og nerve væv. Denne præcision betyder ofte færre smerter, hurtigere heling og meget lidt blå mærker efter indgrebet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com