Hvordan til at behandle uterin Fribroid tumorer naturligt

06/07/2010 by admin

Livmoder Fibromer er godartede (ikke-kræft) fibrøst tumorer, der kan vokse inde i eller ud af en kvindes livmoder. De er mest almindelig hos kvinder i alderen mellem 35 og 40 og er fire til seks gange mere almindeligt i afrikansk-amerikanske kvinder end i kaukasiske kvinder. Der er ingen naturlige helbredelsesmetoder for fibroid tumorer, men hvis du kender et par ting, der er naturlige måder at bremse deres vækst og i nogle tilfælde endda gøre dem skrumpe.

Instruktioner

• Skift til en vegetarisk kost. Højt fedtindhold kost forårsage kroppen til at producere flere hormoner. Da østrogen (et hormon) forårsager fibroid tumorer vokser, vil skifte til en fedtfattig vegetarisk kost sænke hormonniveauer og reducere østrogen din krop producerer.

• Undgå røde kød. Selv om det synes at være en faldende praksis, injicere mange kvægbrug stadig deres køer med hormoner og antibiotika. Hormoner og antibiotika føres derefter ind i din krop og kan forårsage østrogen niveauer til at stige.

• Tage vitex at genoprette hormonbalancen. Vitex, også kendt som kysk tree, har været brugt i over 2.500 år som behandling for gynækologiske problemer. Tage en kapsel, pulver eller te.

• Besøg en herbalist. Der er mange forskellige krydderurter med medicinske egenskaber kendt for at være nyttige i at støtte til behandling af fibroid tumorer. Bruge en herbalist til at vælge den rigtige urter og passende doser til dine personlige behov.

• Brug ricinusolie packs. Soak et stykke materiale i ricinusolie og Placer det over maven. Dække med plast klud, og derefter placere en varmedunk over området i 30 til 60 minutter for at forbedre cirkulation til området livmoder.

• Prøv fokuseret meditation. Sidde stille og forestiller en kugle af hvidt lys angribe din tumor og gøre den mindre. Forestil dig så mange detaljer om tumor krympning som du kan. Også kan du forestiller dig dit tumor krympning inden du går i seng hver aften. Dette giver din underbevidsthed til at arbejde på problemet, som du sover.

Tips & advarsler

  • Kyskhedstræ-slægten og andre urter kan nedsætte virkningen af prævention og andre medikamenter.
  • Diskuter alle alternative behandlinger med din læge eller sundhedspleje praktiserende læge, som ubehandlet fibroid tumorer kan medføre alvorlige medicinske komplikationer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com