HMO vs PPO planer

06/08/2011 by admin

Vælge den rigtige sygeforsikring plan kan være en af de vigtigste beslutninger, du foretager for dig og din familie. Der er en række forskellige politikker at vælge imellem, og forstå forskellene vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken en er bedst for din situation. To af de mest almindelige planer er sundhed vedligeholdelse organisation (HMO) og Preferred Provider Organization (PPO). Hver har unikke features, du bør overveje, inden du foretager din beslutning.

Typer

HMOs og offentlige posttjenester er typer af medicinsk forsikring planer. De tilbyder to forskellige niveauer af udgifter og adgang til sundhedspleje. En HMO betaler for tjenester, der ydes af fagfolk og faciliteter, der er i netværket kun. Du skal vælge en praktiserende læge, der bestemmer, hvis du har brug for pleje med en specialist og godkender medicinske procedurer inden du modtager dem. Offentlige posttjenester tillader dig at se nogen læge, du ønsker, men betale en højere procentdel af regningen, hvis du vælger dem, der er i udbyder netværk.

Funktioner

Selv om politikker varierer, generelt HMOs og offentlige posttjenester tilbyder dækning for medicinsk-relaterede udgifter, herunder læge besøg og hospitalsophold. Alt efter planen, kan du modtage nogle type af dækning for recepter og lab arbejde. Diagnostiske tests og forebyggende medicin kan være en del af fordelen ved hver plan. HMO og PPO varierer baseret på det beløb, du er villig til at betale out-of-pocket og den fleksibilitet, du har brug for at se en læge du ønsker. HMOs er begrænset af geografiske placeringer, mens offentlige posttjenester, ikke er generelt.

Fordele

En HMO er som en forudbetalt medicinske plan, så længe du bruger netudbydere. Generelt har HMOs ingen selvrisikoen. Hvis din plan bærer en copayment, vil det være lavt sammenlignet med en PPO.

Ifølge en undersøgelse, ConsumerReports.org 2008 hævdede mere end 37.000 mennesker med HMOs at de havde lavere præmier, færre fakturering problemer og brugt færre penge end dem, der havde PPO planer.

Offentlige posttjenester tilbyde fleksibilitet for at se en specialist og få nogen diagnostisk test anbefales uden at indhente tilladelse fra en praktiserende læge. Du kan selv rejse uden for deres geografiske region, hvis du har lyst. En PPO er for patienter med løbende medicinske behov der kræver en række specialister eller dem, der ønsker at søge om godkendelse for alternative behandlinger.

Ulemper

Med en HMO, kan du muligvis ikke vælge den hospital eller specialist, som giver dig behandling. Besøger en læge uden for netværket vil resultere i du er ansvarlig for hele regningen. Offentlige posttjenester har højere copayments for lægebesøg og kræver selvrisikoen for enkeltpersoner og familier. At se en speciallæge uden for udbyder netværk resulterer i en reduktion af fordele og højere out-of-pocket udgifter.

Overvejelser

For både HMOs og offentlige posttjenester, overveje eventuelle eksisterende betingelser i dem, der vil blive dækket til at bestemme, hvis de er tilladt i planen. Også, kan du nødt til at vente på dækningen træder i kraft. Der kan være muligheder for yderligere politikker, såsom dental eller vision pleje. Hvis du vil se en bred vifte af læger i en kort periode, eller du ønsker fleksibilitet, kan så en PPO plan være rigtige for dig. Hvis du ønsker en lavere præmie og færre fakturering spørgsmål, og du har en langsigtet favorit læge, kan så en HMO bedre passe dine behov.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com