Hvordan man kan stoppe med at tage Requip

06/05/2010 by admin

Requip er mærket af et receptpligtigt lægemiddel fremstillet af GlaxoSmithKline til behandling af rastløse ben syndrom (RLS) og Parkinsons sygdom. Nogle af de mere alvorlige bivirkninger forbundet med stofbrug omfatter pludselige døsighed og træthed, kvalme, pludseligt og ukontrollerbart bevægelse og et fald i blodtrykket. Hallucinationer kan forekomme på ethvert tidspunkt under hensyntagen Requip, ifølge producenten. Disse er alle faktorer, at få nogle personer til at ophøre med at bruge stoffet. Her er hvordan du gør det sikkert.

Instruktioner

Trinene

• Tal med din læge om ubehagelige bivirkninger eller mere alvorlige problemer, du kan have med din medicin.

• Overveje en skrå plan til at vænne dig selv off stoffet. Din læge kan ordinere en lavere dosis eller mindre hyppig dosering for at lette abstinenssymptomer fra Requip, som kan omfatte muskelstivhed og feber.

• Forbered dig med din læge en alternativ plan for behandling, som kan omfatte recepter for forskellige medikamenter. Målet er at forhindre en gentagelse af RLS og Parkinsons symptomer, som kan vende tilbage hurtigt når du stopper med at tage Requip.

Tips & advarsler

  • Tal med din læge og afbryde Requip straks, hvis du oplever nogen pludselige, kompulsiv drifter, der involverer gambling, seksuel aktivitet eller andre intense lyster. Bortskaffe enhver sidesten medicin korrekt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com