Hvad er meningen med Enuresis?

05/13/2010 by admin

Hvad er meningen med Enuresis?

Enuresis er den pinlige betingelse, mere almindeligt kendt som sengevædning. Enuresis kan forekomme hos børn i alderen 5 og nogle gange endda ældre op til. De fleste børn vil vokse sengevædning på egen hånd med ingen intervention, men nogle ting kan hjælpe.

Årsager

Ifølge Mayo Clinic er sengevædning et problem for 15 procent af børn af alder 5 og 5 pct alderen 8 og 11. Nogle årsager til enuresis omfatter har en lille blære eller ikke er i stand til at genkende, når blæren er fuld. Dette er ofte vokset som blæren vokser og nerver udvikler. I nogle tilfælde kan forstoppelse være synderen. Sikkerhedskopierede tarmen kan begrænse, hvor stor blæren kan udvide, forårsager nat tid ulykker.

Behandling

End venter et barn at vokse enuresis, er der et par behandlingsmuligheder. Fugt alarmer kan købes på de fleste apoteker og vil sende ud en alarm, når det bliver fugtigt, måske i tide til at advare barnet i tid til at afslutte i badeværelset. Desmopressin acetat er et stof, der øger produktionen af anti-diuretikum hormon, der sænker produktionen af urin om natten. Forældre kan også tilskynde børn helt tømme deres blære før sengetid til at beskæftige sig med sengevædning eller holde deres barn fra at drikke noget før sengetid.

Voksne

Mens enuresis er mere almindeligt hos børn, der har været for nylig toilet uddannet, nogle voksne lider af det, også. Ifølge National Association for kontinens har omkring 2 procent af alle voksne betydelige blære kontrolspørgsmål. Styring af voksen enuresis er lignende til at styre det hos børn, herunder ved hjælp af en fugt alarm, uddannelse af blæren og anti-vanddrivende medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com