Tea Tree olie bruger til tilstoppet næse

04/30/2010 by admin

Tea Tree olie bruger til tilstoppet næse

Tee tree olie er et naturligt antibakterielle, antivirale og anti-svampe agent, der er lavet af dampende kviste og blade af te træer (melaleuca alternifolia) og derefter presse olie ud af dem. Anvendt i tusinder af år af aboriginals som en tonic til at helbrede overbelastning, helbrede sår og behandle en række symptomer, herunder svampe- og bakterielle infektioner, er den naturlige afhjælpe blevet populære igen i de seneste år som holistisk universalmiddel. Ifølge den amerikanske National Library of Medicine, har utallige Laboratorieforsøg vist de antimikrobielle egenskaber af tea tree olie. Tea tree olie virker til at opløse, bryde op og behandle overbelastning ved indånding som en damp.

Bruger

Tea tree olie er blevet døbt "mirakelkur" af naturlægemidler, og det er især godt for at bryde op overbelastning af forkølelse eller influenza. Ud over at være en kraftfuld slimløsende, tea tree olie hjælper med at helbrede overbelastning ved at fjerne kilden til problemet - infektioner. Taget i damp form, kan det bidrage til at helbrede bakterielle infektioner, virusinfektioner og mircrobial infektioner.

Retninger

Kog en gryde med vand på komfuret, for at behandle overbelastning med tea tree olie, og derefter placere to dråber af tea tree olie i puljen. Cover potten og dit hoved med et håndklæde, og indånde dampene i fem minutter to gange om dagen. Fortsætte behandlingen i op til fem dage. Hvis midlet ikke synes at være arbejder efter fem dage, se din læge. Derudover kan du få lindring fra din overbelastning ved at placere to dråber af tea tree olie i en damp vaporizer om natten. Denne metode kan bruges som en behandling af en akut tilfælde af overbelastning og som et forebyggende mod infektioner, der kan medføre overbelastning.

Synonymer

Ifølge webstedet Medline Plus tea tree olie er tilgængelig under flere navne, herunder australske tea tree olie, cymen, malaleuca, breathaway, Malaleuca Altemifolia, Cheel, malaleuca olie, malaleucae, teebaum, terpenin, terpenin 4-OL, terpeninol-4, ti træ, TTO, Bogaskin, Burnaid, Tebodant, Oleum malaleucae, olie af malaleuca og Malaleuca Alternifolia Hydrogel (for burns). Alle disse formler er lavet af tea tree olie, selv om nogle af formuleringer er lidelse-specifikke, så læse etiketten for enhver formulering før du bruger til din trængsel.

Forebyggelse

Du kan tage tea tree olie som en forebyggende mod forkølelse, influenza, sinus infektioner og andre betingelser, som kan medføre overbelastning. Gurgle hver dag med en opløsning af to dråber af tea tree olie til 8 ounce af varmt vand kan hjælpe til at forhindre en ophobning af slim i halsen og hjælper med at afværge halsinfektioner. Tilføj to dråber af tea tree olie til din vaporizer om natten til at desinficere luften og forhindre kongestiv sygdomme forårsaget af svamp eller bakterier.

Forholdsregler

Aldrig tage tea tree olie mundtligt. Et giftigt stof, når det tages oralt, tea tree olie kan forårsage alvorlige blærer eller kontakt dermatitis, samt reduceret immunsystemets funktion, diarré, mavesmerter, søvnighed, sløvhed, sår i munden, forvirring, demens, kvalme eller koma. Det har også vist sig at interagere med andre anti-bakteriel, anti-inflammatoriske og anti-svampe medicin, så tal med din læge før du bruger tea tree olie, hvis du er i øjeblikket på medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com