Behandling af PCOS under graviditet

07/08/2010 by admin

Kvinder med polycystisk ovarie syndrom (PCOS) har hormoner, der er ude af balance skaber problemer med menstruationscyklus, og gør det svært at blive gravid. Dem, der bliver gravide er større risiko for flere medicinske tilstande.

Behandling

Ifølge Epigee omfatter behandling af PCOS under graviditet stabiliserende hormoner, overvågning blodtryk, kontrol af diabetes og præeklampsi og brug af narkotika til at forhindre blodet i at størkne.

Livsstil

Kvinder med PCOS har en tendens til at være overvægtig. Spise en sund kost, motion, reducere stress og holde regelmæssige medicinske aftaler vil bidrage til at mindske risikoen for medicinske komplikationer, ifølge Epigee.

Risici

Gravide kvinder, der har PCOS er på et højere risiko for spontan abort, graviditet-induceret højt blodtryk, svangerskabsdiabetes, og tidlig fødsel, ifølge den amerikanske graviditet Association.

Overvejelser

En kvinde med PCOS skal gøre flere ting at have en sund graviditet som opretholde en sund vægt før bliver gravid, lære måder at håndtere stress, leve en sund livsstil og meddele alle hendes læger, at hun har PCOS.

Statistik

Gravide kvinder med PCOS har en 45 procent chance for abort, ifølge kvinders sundhed.

Behandling for barnløshed

For at opnå graviditet, har kvinder med PCOS normalt til at fremkalde ægløsning ved hjælp af stoffer som Clomid, ifølge avanceret Fertility Center i Chicago. Som et resultat, kan behandlingsplan under hendes graviditet omfatte behandling af hende til en flere fosteret graviditet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com