Kryds fjernelse teknikker

06/02/2010 by admin

Kryds fjernelse teknikker

Når et kryds lægger sig, fjerne det så hurtigt som muligt. Forskning viser, at Lyme sygdom bakterier lever i maven af en kryds, ikke sin mund. Jo længere kryds stadig er forbundet, jo større chance der er for det regurgitating sygdommen i kroppen af offeret. Kryds kan tage timer at gylpe Lyme sygdom, men forsøger at få kryds ned den forkerte vej kan gøre det gylpe straks, inficerer sit offer på stedet.

Pincet metode

Den nemmeste måde at fjerne flåter sikkert er med pincet eller pincet. Brug fine-punkt pincet til at kontrollere kryds løftes ud af huden i stedet for at knuse det ind i huden. Placer spids pincet solidt rundt i bunden af kryds, tæt på værtens hud. Trække kryds lige ud, og sørg for ikke at vride den. Sætte kryds i en sikker container og fjerne det. Hvis den krydse mundingen bryder ud i huden, grave det ud, som om det var en splinter eller lad det alene. Kroppen eliminerer normalt denne del på egen hånd.

Halm og knude metode

Brug af pincet til at fjerne en skovflåt ofte fører til kryds regurgitating ind i huden på offeret. Dette fører så til faren for Lyme sygdom. Den intradermale Blister teknik er en anden mulighed. Dette indebærer en læge injektion Xylocaine ind i huden under kryds. Metoden halm og knude kan arbejde så godt. Anbring et sugerør over kryds med en 45-graders vinkel. Binde en løs knude med en længde på tråd over halmen. Skub knuden ned, indtil det er under den krydse mave. Stram knude og derefter fjerne halmen. Træk tråden op og kryds vil frigøre uden regurgitating.

Kvælning og afbrænding

I mange år inkluderet metoden til fjernelse af tæger placere alkohol, lightergas eller neglelak over kryds at kvæle det eller ved hjælp af ild til at brænde det ud. Læger har afvist disse metoder i de seneste år som farlige og unødvendige. Kvælende kryds gør offer mere tilbøjelige til at kontrakt borreliose. Et kryds behøver ikke at indånde så meget som andre væsner, så ved tid det kvæler, er det sandsynligt, at have opgylpet ind i såret. Brændende kryds forårsager skader at bruge pincet ville ikke.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com