Sådan Cure keratose Pilaris Rubra

04/04/2011 by admin

Keratose pilaris rubra (KPR) er en variation af keratose pilaris, en fælles hudlidelse, der påvirker børn og voksne. Omkring halvdelen af befolkningen har en af keratose pilaris variationer, ifølge hudlæge Dr. Audrey Kunin. KPR er karakteriseret ved små knopper på huden, der er rød og betændt. De fleste af de røde bump vises på arme, ben og balder. Der er ingen andre symptomer på sygdom med undtagelse af dens påfaldende udseende. I øjeblikket, der er ingen kur mod KPR, men der findes effektive behandlinger til at håndtere hudlæsioner

Instruktioner

• Bruge flere produkter til behandling af sygdommen. Dr. Audrey Kunin foreslår at bruge mange produkter til at styre læsioner. Hun har fundet, at bruge forskellige typer af produkter giver de bedste resultater. For at behandle KPR, skal en person fugter og eksfolierer på daglig basis. Også bruge anti-inflammatoriske produkter.

• Eksfolierer huden. Eksfoliering deep-renser porerne og fjerner døde hudceller. Kommercielle scrubs som St. Ives abrikos krat er effektive, som er hjemmelavet scrubs. Lav en pasta af bagepulver og vand eller en pasta af tørre havregryn og vand. Anvend hud, massage i et minut og derefter skylles ud med lunkent vand.

• Brug naturlige syrer. Der er mange naturlige syrer, der kan fungere som en eksfolierende hen til ren og glat KPR bump. Anvende mælk, citron juice eller æble cider eddike til de ramte områder. Der er mælkesyre i mælk. Citronsaft har citronsyre. Eddiker alle har asketiske syre. En anden mulighed er alpha hydroxy syrer. Disse er frugtsyrer som glykolsyre, der anvendes i mange hudlotion og cremer. Du kan også købe glykolsyre i koncentreret form fra skønhed tællere eller online.

• Anvende vitamin A til huden. Vitamin A er en velkendt hud vitamin. Retinol, som bruges i receptpligtig medicin til behandling af keratose pilaris rubra, er et derivat af vitamin A. Ifølge Mayo Clinic er retinol nyttig for "fremme cellefornyelsen og forebyggelse af plugging i hårsækken." Bryde åbne en a-vitamin kapsel og anvende indholdet på huden.

• Smør huden. Fugtighedscreme kan glatte og blødgøre bump af keratose pilaris rubra. Der er et uendeligt antal af body lotion og hudcremer på markedet, som kan bruges til at blødgøre huden. Nogle indeholder vitaminer E og A, og andre har æteriske olier som lavendel eller rose. En person kan også anvende æteriske olier som citronmelisse olie direkte på huden, som kan fugter og eksfolierer huden.

• Brug anti-inflammatoriske produkter. Der er mange naturlige retsmidler, der kan reducere inflammation. Aloe vera er et godt valg. Dr. Kunin anbefaler grøn te olie til behandling af KPR. Grøn te har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan helbrede betændte læsioner af keratose pilaris rubra.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com