Skin Cancer Screening

09/19/2012 by admin

Skin Cancer Screening

Hudkræft er et stort problem, især for folk, der bor i solrige stater som Arizona, Texas og New Mexico. Forebyggelse er den bedste medicin, når det kommer til hudkræft, og kræftscreening bør gøres mindst to gange om året hvis andre medlemmer af familien har fået diagnosen hudkræft i fortiden.

Fysiske Screening

En fysisk screening er udført på en hudlæge kontor. Patienten vil klæde sig i et hospital kjole, og det første, han vil gøre er inspicere hele kroppen ser for eventuelle afvigelser på huden.

Spørgeskema

Den person der undersøges vil blive bedt om en række spørgsmål om deres familie medicinsk historie. Kende familiens historie er vigtig for at undgå eller diagnosticere hudkræft tidligt.

Hvordan kontrolleres modermærker?

Læger bruger et diagram for at beslutte, hvis en muldvarp kan være kræft eller ej. Der er fire vigtigste ting at se til som asymmetri, grænsen uregelmæssighed, farve og diameter. Denne metode er også kendt som A-B-C-D. Hvis muldvarpen er ujævn farve, ikke symmetrisk, har en ujævn kant og er store i størrelse, er nogle af væksten fjernes for en biopsi.

Biopsi

Når en biopsi er nødvendigt vil lægen skrabe off et lille udsnit af celler fra væksten. Denne prøve vil derefter blive sendt til et laboratorium, og resultatet tager som regel en til to uger.

Omkostninger

Et skin cancer screening er relativt billig. Forsikringen dækker denne procedure og den ud af lommen omkostninger er normalt mindre end $150 for en kontor besøg. En person kan også tage forebyggende skridt ved inspektion af hendes egen hud efter at komme ud af bruseren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com