Sådan Treat autoimmun lidelse med marietidsel

09/15/2012 by admin

Der er mere end 80 forskellige autoimmune sygdomme, der påvirker mennesker. Disse lidelser er skadelige, fordi de forårsager kroppens immunsystem til at angribe normale, raske celler i stedet for at målrette muterede celler. Følg disse trin for at bruge marietidsel for at behandle din autoimmun sygdom.

Instruktioner

Bruge marietidsel til behandling af Autoimmune sygdomme

• Vide, hvilken del af mælk tidsel plante har helbredende egenskaber. Frøene menes at indeholde de biologisk aktive stoffer. Derfor vil du høste og bruge frø, når du forbereder en homøopatisk behandling.

• Kog vand og oprette en mælk tidsel infusion. En infusion er bare en stærk te, i dette tilfælde fremstillet af lagt i blød tørret mælk tidsel frø pulver i varmt vand. Denne behandlingsmulighed er bedst træffes i om morgenen på tom mave. Hvis du ikke kan lide smagen af milk thistle, tilføje lidt honning og citron, eller stejle med en pose af din favorit grøn eller rød te.

• Tilføje marietidsel ekstrakter til dine drikkevarer eller mad. Marietidsel kommer i flere forskellige former, herunder en flydende ekstrakt. For at bruge denne form for den lægeurt blot Følg dosering anvisningerne på flasken til at bestemme, hvor meget væske til at tilføje til din favorit te, kaffe eller fødevarer. Igen, tidligt om morgenen er det bedste tidspunkt at tage ekstraktet.

• Holde tingene enkle ved at tage marietidsel i sin kapselform. Du kan finde mælk tidsel kapsler i dietary supplement og vitamin midtergangen på din lokale afdeling eller supermarked. Generelt er de solgt i 300 mg størrelse. Følg dosering tidsplan på flasken.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker har en allergisk reaktion over for mælk tidsel, så vær forsigtig, hvis du har en historie af vegetabilske allergi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com