Hjem retsmidler til at helbrede skraberen

09/23/2012 by admin

Razor burn opstår hos både mænd og kvinder på nogen del af kroppen, der er genstand for hårfjerning. Mens udtrykket henviser til barbering, kan det også ske efter voksning og brug af hår fjernelse cremer (hårfjerningsmidler). Det er bedst at forhindre betingelsen ved forbereder huden og følge anvisningerne nøje. Men når skraberen opstà ¥ r, der er hjem retsmidler til at helbrede den.

Aspirin

Synke aspirin for at lindre smerter er indlysende, men det kan også bruges til at lette smerter topisk. To ubestrøget hovedpinetabletter kan føjes til en teske i varmt vand. Efter de opløses, mix og gnide på huden med skraberen, forlader på så længe som muligt.

Jordbær

Jordbær har helbredende egenskaber og bruges ofte i ansigtsmasker. Lave en maske til razor brænde ved at blande to mosede jordbær og en spiseskefuld af creme fraiche. Lad den razor-brændt område i 10 minutter.

Planter

Aloe vera, lavendel, tørrede morgenfrue blomster og tørret kulsukker blade kan alle bruges som beroligende til razor burn. Aloe vera gel er let tilgængelige, mens Lavendelolie eller tørrede blade og blomster kan føjes til troldhassel.

Andre indstillinger

En skrællet kartoffel er en hurtig og nem måde at lindre skraberen. Blot anvende det til den irriteret hud. Apple cider eddike er også en mulighed for blid healing.

Overvejelser

Undgå Eau de cologne og duftende aftershave lotion, indtil skraberen er helet. Alkohol kan forværre tilstanden og forårsage yderligere afbrænding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com