Naturlige alternativer til smertestillende medicin

08/24/2012 by admin

Hvis du er i smerte, henvende du mest sandsynligt sig til en over-the-counter eller receptpligtig medicin til lindring. Disse medikamenter har potentiale til at skade leveren og nyrerne og kan forårsage andre uønskede bivirkninger. Hvis du er på udkig efter naturlige måder at lindre dine smerter, alternativer naturlige. Det er vigtigt at bemærke, at vellykket naturlige behandling strategier kræver en holistisk tilgang, der omhandler alle aspekter af dit helbred og ikke bare undertrykke symptomerne. Naturlig smertelindring vil indebære en kombination af kosttilskud, kost og andre livsstil ændringer.

Ved hjælp af naturlige kosttilskud til smertelindring

Mens mest naturlige kosttilskud er generelt sikkert, de indeholder stoffer og kemikalier, der producerer ændringer i kroppen lige som receptpligtig medicin. De har potentiale til at interagere med andre lægemidler og ikke ville være passende, hvis du har visse betingelser eller sygdomme. Check med din sundhedspleje udbyder før ved hjælp af urter og andre naturlige kosttilskud. Din bedste satsning for at afgøre de passende kosttilskud for dig er at mødes med en sundhedsperson, der har erfaring med at bruge alternative medicin, ideelt for smertelindring. Hun kan hjælpe dig med at designe en behandlingsplan, der er sikker og effektiv.

Flere naturlige kosttilskud har vist sig at lindre smerter. Du behøver ikke at tage alle dem, som de tilbyder lignende fordele. Som det blev nævnt tidligere, er at arbejde med en erfaren praktiserende læge gavnligt.

De følgende kosttilskud kan bekæmpe smerter og betændelse. De omfatter bromelain (40 mg tre gange dagligt), cat's claw (20 mg tre gange dagligt), gurkemeje (300 mg tre gange dagligt), fiskeolie (op til 8,000 mg dagligt, se en læge for vejledning), samme (800 mg dagligt), MSM (1,5 til 3 g dagligt). Fiskeolie kan interagere med blodfortyndende medicin, mens samme ikke er hensigtsmæssigt, hvis du tager antidepressiva. Brug ikke høje doser af fiskeolie uden at tale med din læge først.

Spise for at reducere Inflammation

Visse fødevarer forårsage kroppen til at frigive inflammatoriske kemikalier, som udløser og forværrer smerten. At tage skridt til at reducere betændelse kan gå langt i at reducere smerter i kroppen. Spise en anti-inflammatorisk kost er en primære måde at gøre dette. Reducere dit forbrug af inflammation forårsager fødevarer som mættet fedt findes i animalske produkter, hvidt mel fødevarer og sukker. Øge dit forbrug af koldt vand fisk, nødder, frø, frugter, grøntsager, fuldkorn, soja og bønner.

Alternative behandlingsmodaliteter

Visse behandlingsmodaliteter kan lindre smerter forbundet med forskellige betingelser. Alternativ medicin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler akupunktur og massage. Visse bevægelse behandlingsformer, som Feldenkrais-metoden, kan hjælpe dig rette kropsholdning og lære passende måder at bevæge din krop; Dette kan være nyttigt for smertelindring skyldes ting som rygsmerter, skader eller fibromyalgi.

Reducere Stress

Stress kan udløse og forværrer smerten. At finde måder at forvalte det er en stor supplement til en naturlig pain management strategi. Få regelmæssig motion. Din læge kan hjælpe dig med at designe et regime, der er relevant for din situation. Motion frigiver endorfiner, kroppens naturlige smertestillende.

Eksperimentere med aktiviteter, der kan lindre stress som yoga, tai chi, positiv visualisering, dyb vejrtrækning og meditation for at nævne nogle få. Find noget du nyder og holde sig til det.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com