Pseudo Cerebral Tumor

09/22/2012 by admin

Idiopatisk intrakraniel hypertension eller pseudo cerebral tumor, er en betingelse, at resultater, når alt for meget væske er til stede i kraniet, forårsager pres. Symptomer på pseudo cerebral tumor ligner hjernetumorer (deraf navnet), men der er ingen egentlige tumor til stede. Med ordentlig pleje er pseudo cerebral tumor en reversibel tilstand.

Overvejelser

Der er ingen kendt årsag til pseudo cerebral tumor. En faktor, der ofte er forbundet med betingelsen er vægtøgning, forårsager nogen til at tro hormoner spiller en rolle, men ingen endelige afgørelser er blevet opdaget til dato. Kvinder er mere tilbøjelige til at udvikle betingelsen end mænd er.

Medvirkende faktorer

Selv om ingen årsag er kendt, der er medvirkende faktorer forbundet med betingelsen. For meget A-vitamin i kosten eller i supplerende form, steroider, der anvendes til at øge muskelmasse, og blokeringer eller blodpropper i venerne er blevet set på folk med pseudo cerebral tumor. Medicin, herunder tetracyklin, lithium og tamoxifen, sammen med NSAID eller non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, har været forbundet med betingelsen. Hypoparathyroidism og hypothyroidisme, Cushing sygdom, nyresvigt og anæmi er også blevet forbundet med pseudo cerebral tumor.

Symptomer

Symptomerne på pseudo cerebral tumor omfatter hovedpine, der kan være alvorlige (herunder migræne) og får ikke bedre med medicin, nedsat syn eller blindhed, høretab, opkastning og kvalme, hukommelsestab, skulder eller nakke smerter, smerter bag øjnene, en "susen" eller ringen for ørerne, og svimmelhed. Symptomer kan blive værre under fysisk aktivitet.

Diagnose

Test, der anvendes til at bekræfte pseudo cerebral tumor omfatter CAT-scanning eller Mr til at udelukke tilstedeværelsen af en faktiske tumor, en rygmarvsprøve vise ekstra intrakranielt tryk, og vision prøver hen til indskrive nemlig hævede synsnerverne.

Behandling

Vægttab er den bedste behandlingsmulighed, når der beskæftiger sig med pseudo cerebral tumor. Vægttab, diuretika og reduktion af saltforbrug at mindske bruges væske oprustning og kortikosteroid medicin. Hvis disse foranstaltninger ikke virker, kaldes operationen ofte. Operationer til at hjælpe pseudo cerebral tumor omfatter synsnerven kappe fenestration, hvor slidser er skåret i synsnerven der dækker tillader væske til at sive ud og reducere trykket; og lumbal shunts, hvor en tube er sat i den flydende plads i hjernen og køre til bughulen, mindske trykket og fjerne symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com