Hvilke kemikalier indeholder flaskevand?

06/17/2012 by admin

Hvilke kemikalier indeholder flaskevand?

De fleste mennesker tænker på flaske vand som mere ren end almindeligt vand, og i mange tilfælde er det sikrere end alternativer, især i udviklingslandene. Men undersøgelser har vist at nogle typer af vand på flaske har spormængder af visse kemikalier i dem, mange af dem skadelig i højere doser.

Arsen

I nogle tilfælde indeholder flaske vand spormængder af arsen, ifølge en undersøgelse foretaget af Natural Resources Defense Council. Arsen er et halvmetal ofte brugt i pesticider, herbicider, insekticider, selvom anvendelse faldende grund til fare elementet udgør. Arsen forgiftning er en stor risiko for drikkevand i udviklingslande. Det er en bekymring i USA såvel som føderale, statslige og lokale myndigheder forsøger at holde kemiske fra indtastning vandforsyningen i selv spormængder på grund af dens fare for mennesker.

Industrielle kemikalier

Flaskevand også sommetider indeholder industrielle kemikalier, såsom toluen og xylen, eller kemikalier anvendes til fremstilling af plast, såsom phthalater, NRDC fandt i sin undersøgelse. Du kan finde phthalater i badeforhæng, legetøj og kosmetik. Phthalater kan forårsage mandlige fostre hos gravide kvinder ikke ordentligt udvikle deres reproduktive organer, fører til nedsunkne testikler og lav sperm tæller.

Fluor

Fluor er fælles i flaskevand i lave koncentrationer. Men, overdrevne mængder af fluor kan føre til fluorid forgiftning, da fluor kombinerer med calcium, svækkelse af nervesystemet og potentielt fører til døden.

Østrogene kemikalier

Nogle flaske vand indeholder østrogene kemikalier, ifølge en undersøgelse offentliggjort i kladden miljøvidenskab og forurening forskning. Kemiske siver ned af flaskens plast og i vandet, hvor det er indtages af mennesker og ind i blodbanen. Kemiske, kendt som xenohormone, er en menneskeskabte kemiske med en hormonlignende effekt, som kan interferere med reproduktion og udvikling.

Trihalomethaner og Bromodichloromethane

Trihalomethaner er kemiske forbindelser der anvendes som kølemidler eller opløsningsmidler. Ofte kendt som THM'er, de kan forårsage kræft, og undersøgelser har også knyttet dem til reproduktionsforstyrrelser. Flaske vand kan også indeholde bromodichloromethane, som betragtes som en kræftfremkaldende og reguleret i Californien, ifølge en undersøgelse foretaget af Environmental Working Group.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com