Naturlægemidler for ringen i øret

12/24/2010 by admin

Naturlægemidler for ringen i øret

Den medicinske betegnelse for ringen for ørerne er kaldet tinnitus. Tinnitus er fælles efter at deltage i en larmende koncert eller at have en dårlig øreinfektion. Men denne type af tinnitus er kun midlertidig. Nogle mennesker lider af tinnitus på lang sigt. Denne betingelse kan afbryde en persons liv, så det er vigtigt at gennemføre nogle hjem retsmidler til at slippe af med den ringende.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er en urt, der ofte findes i naturlige medicin designet til at slippe af tinnitus. Dette skyldes, at traditionel kinesisk medicin brugt ginkgo biloba til ringen for ørerne med stor succes. Tinnitus Lidende bør tage en 60 mg ginkgo biloba hver dag, indtil den ringende forsvinder. Ginkgo biloba kan købes på de fleste apoteker og lokale helseforretninger.

B12

Det er vigtigt, at tinnitus Lidende begynder at tage B12. Hvis du har lidt fra ringen for ørerne i temmelig lang tid, kan det simpelthen være fordi du er mangelfuld i vitamin B12. Tager 2,4 mikrogram om dagen af B12 vil få din niveauer tilbage til hvor de hører hjemme. Fortsætte med at tage B12 efter de ringetoner går væk så det ikke kommer tilbage.

Magnesium

Mens B12 er en din krop kan være mangelfuld i vitamin, er magnesium et mineral, din krop kan blive mangelfuld i. Ikke nok magnesium kan tillade dine ører til beskadiges let af støjforurening. Du har brug for magnesium til at holde de små hår i dit indre øre sund. Dette vil medvirke til at reducere chancerne for en vedvarende ringen for ørerne. Du skal tage 250 mg magnesium om dagen for at se en forbedring i din tinnitus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com