Symptomer af Pulmonal Hypertension

03/02/2014 by admin

Pulmonal hypertension forårsager alvorlige skader på blodkarrene i lungerne og højre halvdel af hjertet, hvilket kan resultere i betydelige komplikationer, herunder død. Symptomerne på pulmonal hypertension begynde som unnoticeable eller mild effekter og forværres gradvist over en årrække, hvilket resulterer i smerte og en dårlig livskvalitet. Betragte disse fakta fra Mayo Clinic om symptomerne på pulmonal hypertension.

Dyspnø

Dyspnø er den medicinske betegnelse for åndenød, og er normalt det første synlige symptom på pulmonal hypertension.

Motion Intolerance

Manglende evne til at opretholde udholdenhed under lys til moderat motion eller til at udføre korte intense træning kan være symptomer på pulmonal hypertension.

Smerter i brystet

Brystsmerter er et symptom på pulmonal hypertension, der skyldes overanstrengelse af hjertet og åndedrætsbesvær.

Svimmelhed

Pulmonal hypertension kan sænke mængden af ilt i blodet, som er sendt til hjernen, hvilket kan resultere i svimmelhed eller besvimelse.

Træthed

En generel følelse af træthed er et symptom på pulmonal hypertension, der har udviklet sig, forårsager iltmangel til muskler og organer.

Cyanose

Cyanose er en medicinsk betegnelse for blueness af læber og hud, og er et symptom på pulmonal hypertension, der skyldes en mangel på ilt i kroppen.

Ødem

Ødem er den medicinske betegnelse for hævelse, og kan forekomme omkring ankler, ben, hænder og maven som følge af pulmonal hypertension.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com