Virkningerne af højt blodsukker

03/04/2014 by admin

Højt blodsukker eller hyperglykæmi, er hovedsagelig en forhøjet mængde af sukker i blodet. Dette er normalt på grund af den måde, hvorpå kroppen enten producerer insulin eller bruger insulin. Når kroppen er ude af stand til at producere eller bruge insulin korrekt, som set i både type I- og type II diabetes, glukose fra den mad, vi spiser ikke er fjernet fra blodbanen, som det skal være. Dette er den måde, vores krop får brændstof. Manglende evne til at levere dette sukker fra blodet til vores celler vil uundgåeligt stige niveauet af sukker i vores blod. Hvis venstre ubehandlet, kan det have en effekt vores sundhed i en række forskellige måder.

Synsproblemer

En af de måder, hvorpå højt blodsukker har en effekt på vores kroppe involverer vores syne. Når blodsukkeret bliver forhøjet, kan det faktisk medføre linsen af øjet til at svulme. Denne udvidelse kan ses, ganske bogstaveligt, som en sløring til din vision. Nedbringe dit blodsukker, og synet problemer bør gå væk. Men denne udvidelse i blod sukker, når venstre for længe eller lad gå for højt, kan faktisk forårsage permanente skader på kapillærerne i øjet.

Nyreproblemer

Når din krop oplever en elevation i blodsukkeret, begynder dine nyrer at arbejde overtid, så at sige, at skylle blod fra sine overskydende sukker eller glukose. Denne øgede behandling at bortfiltrere affald kan begynde at beskadige blodkar af dette organ. Dette kan så føre til nyre sygdom eller nyre fiasko, som kan øge dit blodtryk, beskadige din centralnervesystemet, mindske du immunsystemet og fremkalde andre sundhed-relaterede problemstillinger.

Hjerteproblemer

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at som forhøjet blodsukker niveau kan have en effekt på hjertet, især i lyset af, at der er mulighed for at dit blodtryk kan blive høj. Med denne stigning i blodtrykket, kan en person derefter lider hjertebanken, hjertesvigt og blodprop i hjertet. Det kan også fremkalde noget, der hedder pericarditis, som er en betændelse i den omkringliggende membran af hjertet. Denne betændelse kan derefter lægge pres på orgel, hindrer dens indtagelse af blod.

Fodproblemer

Forlader dit blodsukker på et forhøjet niveau kan også begynde at skade nerverne ligger i din ydre ekstremiteter, nemlig dine fødder. Det har en masse at due med din blodcirkulation og næring af kapillærerne. Som det bliver sværere og sværere for kroppen at bringe blod til fødderne og den overskydende sukker begynder at beskadige blodkar, nerver, selv det væsentlige bliver fejlernærede, i mangel af et bedre udtryk. Dette vil uundgåeligt skader de nerver, hvilket gør dine fødder og undertiden legsgo følelsesløse. Når disse nerver bliver for beskadiget, kan infektion placere i fra en simpel cut eller endda en blister. Dette, kan sammen med nerveskader, føre til amputation.

Osteoporose

En anden måde, som højt blodsukker har en effekt på din sundhed er faktisk et fald i knogletæthed, som ofte kommer som en overraskelse for de fleste. Dette er hovedsagelig på grund af en næsten fratagelse af mineraler til knoglen. Dette kan føre til nem pauser og frakturer fra begivenheder, der ikke ville normalt forårsager sådan et problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com