Hvordan er Massage nogen der syge

12/26/2010 by admin

En massage kan være en glimrende måde at lindre stress og slappe muskler. En massage kan også bruges til at lindre nogen, der er i vejret. Dette kan være en god måde at forkæle din elskede, når han eller hun ikke føler sig godt.

Instruktioner

• Brug olie eller lotion når masserer nogen, der er syg. Dette tjener to formål. Det vil, naturligvis, føler meget rart på den person, der er syg. Gøre dette vil også rehydrere huden. Mange gange når folk er syge, bliver de dehydreret af mange grunde. Disse cremer / olier vil tilføre tiltrængt fugt til huden.

• Bed den syge hvis de oplever kroppen ømhed. Nogle gange kan kan en syg person føle smerte i visse muskler. Hvis din syge elskede oplever smerter i nakken, for eksempel, bør du begynde din massage der.

• Brug spidsen af fingrene til at massere nogen, der er syg. Under en normal massage, kan du bruge alt fra dine knoer til dine håndflader til endnu en knytnæve. Men når du masserer nogen, der er syge, skulle du være bekymret med får knuder. Bruge dine fingerspidser til at rive huden blidt i stedet skaber en beroligende følelse.

• Start af masserer hovedet af den syge person, hvis de ikke oplever nogen kroppen ømhed. Placere dine fingerspidser fra begge hænder i midten af panden. Hånden skal være at røre hinanden. Derefter, rake forsigtigt hånden tilbage langs pande til om ørerne. Når du gjort dette til et minut eller deromkring, brug fingrene til at forsigtigt massere kraniet. Dette kan være specielt beroligende for nogen lider af en hovedpine. Husk at du skal gemme lotion eller olie indtil efter du er færdig med at masserer hovedet.

• Forsigtigt massere hænder og fødder på den syge person. Brug din tommelfinger til at gnide håndfladen på personen, mens fingrene hvile blidt på bagsiden af personens hånd. Brug derefter fingrene og tommelfingeren at langsomt optegne hver enkelt finger. Blot omringe en finger i bunden og langsomt bringe din hånd op til spidsen af fingeren. Gør dette for begge hænder. Med lotion, vil forkælelsen føle meget rart at nogen, der føler sig syg.

• Gnid ryggen på den syge person ved hjælp af dine hænder. Det er så simpelt som det lyder. Sprede lotion på dine hænder eller direkte på den pågældende persons ryg og bare gnide det. Dette bør tage lidt indsats fra din side, som du ikke bør bruge meget pres. Du ønsker at slappe af og lindre den syge. Dette bør gøre tricket.

Tips & advarsler

  • Grundigt vaske dine hænder efter du har masseret nogen, der er syg. Efter alt, gider du at være den næste person til syge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com