Oplysninger om UAMS tidlige barn pleje programmet

01/02/2011 by admin

University of Arkansas medicinske System (UAMS) er kendt for sine pediatric programmer, der understøtter børn 6 uger til 4 år med særlige behov. Blandt de mange programmer til rådighed for denne aldersgruppe er UAMS programmer for dagtilbud og Fællesskabets samarbejde blandt bedste i USA. Børn med særlige sundhedsspørgsmål har specifikke behov, der er behandlet med UAMS tidlige barn pleje programmet. Behov omfatter personer med specifikke betingelser som ADD, Fællesskabets bestræbelser på bevidsthed og uddannelse for børnepasning udbydere.

Børn først

Kids første program er tilbudt af University of Arkansas medicinsk System. Ifølge Pediatrics Division af UAMS, er Kids første program designet til at være en tidlig intervention program for børn med udviklingsbehov. Kids første personale omfatter udviklingsmæssige pediatric læge, socialrådgiver, en registreret sygeplejerske, udviklingsmæssige specialister og udviklingsmæssige hjælpere. Samarbejde med forældre, personalet udvikler en pædagogisk og behandlingsplan til at imødekomme behovene hos hvert barn indskrevet i programmet.

Partnere for inkluderende Fællesskaber

Partnere for inkluderende Fællesskaber, ifølge UAMS hjemmesiden, er designet til at være en kollaborativ partnerskab med udbydere i Fællesskabet. Partnere har mange programmer, der er udformet som community-baseret uddannelse og teknisk bistand til EU-programmer og leverandører af pleje for børn med særlige behov. Blandt emnerne, program, følgende behandles: stress og hukommelse, forbedre kommunikationen mellem forældre og behandlere, vold og barn misbrug forebyggelse og alder-relaterede handicap.

Sikkerhed og seksuel vold forebyggelse projekt

Ifølge UAMS hjemmesiden er sikkerhed og seksuelle vold forebyggelse projekt et af de programmer, der tilbydes gennem partnere for inkluderende Fællesskaber. Dette projekt er specifikt rettet mod det alvorlige problem med seksuel vold mod personer med udviklingsmæssige og andre handicap. Dette program blev for nylig udvidet til at omfatte yngre børn fra et tidligere projekt, forebyggelse af seksuelle overgreb af personer med handicap projekt. Det er håbet, at gennem uddannelses-programmer leveres, indenlandske vold og misbrug af børn mod børn med særlige behov vil falde.

Seglcelle projekt

Seglcelle-Project er et program, der er afsat til at hjælpe familier med et barn, der er berørt af seglcelle, ifølge UAMS hjemmesiden. Familier er indskrevet i programmet er forbundet med lokalsamfundsbaserede organisationer, der yder støtte til familier i Arkansas Delta-regionen.

Velkommen til børn

Velkommen til børn er et program, der er rettet mod at yde bistand til tidlige barn behandlere og pædagoger, der arbejder med børn, hvis primære sprog er spansk, ifølge UAMS hjemmesiden. Programmet indeholder to uddannelsesmoduler fokuserer på kulturelle spørgsmål i Latino samfund og spansksprogede tjenester. Derudover byder velkommen børn en årlig konference, der er fokuseret på spanske samfund og kulturelle spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com