Hvordan man laver sikkerhed Bingo for arbejde

12/28/2010 by admin

Hvordan man laver sikkerhed Bingo for arbejde

Sikkerhed bingo er et motiverende spil, der øger sikkerheden bevidsthed på arbejdspladsen. Konceptet er svarende til traditionelle bingo. Hver medarbejder får en bingo kort i starten af spillet og et nummer udtrækkes hver dag, indtil nogen gør en bingo og tjener en præmie. Tal bogføres generelt i en medarbejder pause rum, så alle kan tjekke deres bankoplader dagligt. Når en medarbejder lider en skade, der kan forebygges arbejde, får spillet slutter, og alle nye kort. Selv om bingo er sjovt at spille på sin egen, bliver et incitament til at vinde en præmie også en underbevidste påmindelse for medarbejdere at følge sikkerhed protokol.

Instruktioner

• Brug et tekstbehandlingsprogram til at oprette en løbeseddel annoncere starten af en sikkerhed bingo program. Hænge disse løbesedler i medarbejder områder for at trække renter.

• Bestemme, hvad sikkerhed bingo vinderne får. Hvis du vælger at tildele kontant, check med din personaleafdeling til lønningslisten forordninger om pengepræmier. Præmier kan også kræve budget godkendelse.

• Distribuere regler ark og bankoplader til afdelingslederne. Hold en ledernes møde for at drøfte gennemførelsen af programmet. På den angivne startdato, bør ledere give ét kort til hver medarbejder og forklare, hvordan sikkerhed bingo virker.

• Hæng tør-slette bord i medarbejder pause rum. Skrive "Sikkerhed Bingo" øverst på brættet. Tegne en streg ned i midten af brættet for at oprette to sektioner. På den ene side, skrive "Dagens tal." På anden siden, skrive "Dage uden en tabt tid ulykke." Bogføre sikkerhed Bingoregler og en sikkerhedsmanual ved siden af bestyrelsen.

• Opdatere hver dag med nyligt kaldet bingo og dage uden en ulykke. Holde et regneark med numre, der kaldes og skrive dette ved siden af bestyrelsen, så ansatte kan kontrollere for de savnede deres dage off-numre.

• Fortsat ringer numre hver dag indtil enten nogen vinder eller kommer til skade på grund af ikke efter sikkerhedspolitik.

• Skrive vinderens navn og afdeling på brættet for at annoncere en ende på den første runde af sikkerhed bingo. Fortsætte med et nyt spil og ny pris.

• Tørre tavlen ren og ophæve listen over tidligere kaldte numre efter en berettiget skade. Indsamle bingo kort fra alle medarbejdere og starte spillet forfra.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com