Hvad der forårsager en Sugar Rush?

12/04/2010 by admin

Hvad der forårsager en Sugar Rush?

Sukker, der forårsager en sukker rush er kendt som simpelt sukker. En sukker rush er forårsaget af en pludselig højt indtag af sukker efterfulgt af en massiv dukkert i energi. En fælles analogi af en sukker rush er en rutschebane, tager dig før brasende ned.

Fordøjelsen

En sukker rush er først skyldes fordøjelsen af simple sukkerarter. Fødevarer går ind i fordøjelseskanalen og er hurtigt onde væk ind i blodbanen. I stedet for komplekse kulhydrater såsom fuldkorns pasta, søde kartofler og bønner, som tager længere tid at digest og give niveau vedvarende energi, simple sukkerarter resultatet i en massiv stigning i blodsukkeret. Denne spike resulterer i sukker rush eller højt at folk kigge efter, når indtagelsen af energidrikke eller sukkerholdige fødevarer.

Insulin

Når din blodet spike til usunde niveauer frigiver din bugspytkirtel insulin. Denne insulin hjælper med at genvinde normale niveauer af blodsukker ved at gemme den til senere brug. Over tid, kan dårlig kost resultere i lidt at ingen insulin, der produceres i bugspytkirtlen. Denne insulin-mangel er kendt som Type II diabetes. Andre årsager til diabetes findes. Denne overskydende sukker lagre siver ned energi fra kroppen og energi niveauer lag, hvilket resulterer i træthed.

Sukker Rush fødevarer

Fødevarer, der resulterer i en sukker rush er kendt som simple sukkerarter. Disse kommer fra forarbejdede eller raffineret sukker elementer. Bagværk som doughnuts, kager, cookies, eller brownies vil forårsage en sukker rush. Forarbejdede færdigpakkede fødevarer såsom slik barer, pakkede snack kager og soda vil også medføre en sukker rush. Mange færdigpakkede fødevarer har også skjult sukker, der kan forårsage en sukker rush. Lede efter ord som glucose, saccharose, fructose, lactose, maltose eller majssirup i ingredienslisten.

Ikke sukker Rush fødevarer

Fødevarer, der indeholder naturligt sukker, der ikke vil give dig en sukker rush er kendt som komplekse kulhydrater. Alle har brug for kulhydrater til energi, og der er mange, der vil give dig vedvarende energi og holde dig fuld uden følelser af apati senere. Disse omfatter hele korn og hele hvede produkter, bælgfrugter, ærter, bønner, linser, chikpeas, havregryn, fuldkorns pasta, søde kartofler og hele korn korn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com