Typer af stofmisbrug behandling

03/31/2012 by admin

Stofmisbrug er en hurtigt voksende komplekse sygdom, som kræver gentagen behandling for at opnå vellykkede resultater. Stofmisbrug kan behandles gennem skræddersyet behandlingsplaner, der tager hensyn til individuelle behov af misbrugeren. Tilbagefald er hyppige, men stofmisbrugere kan sparke deres vane og nyde happy stoffrit liv. Ubehandlet stofmisbrug forårsager umådelige skader på misbrugeren, familier og samfund samt en svimlende udgifter til sociale ydelser, domstol og politi agenturer og produktivitet i samfundet som helhed.

Stationær behandling

Stationær behandling er normalt først og omfatter en periode på detox forsøget på at administrere fysiske abstinenser og cravings. Overvåget tilbagetrækning er kun det første skridt i processen, og dem, der kun gør dette del med tilhørende rådgivning og adfærd terapier tilbagefald som let som dem, der ikke gør behandling på alle. Det er afgørende at fortsætte efter tilbagetrækning at opnå succes. Medicin ofte bruges til at undertrykke abstinenssymptomer, mindske cravings og bidrage til at normalisere hjernens kemi og funktion. Varigheden af denne tilbagetrækning kan strække sig over dage eller uger, afhængigt af stoffet, og bagefter, patienten kan fokusere på opsving i stedet for cravings. Efter detox er afsluttet, terapi og rådgivning bør ske over en periode på uger eller endda år i en låst eller ulåst facilitet.

Ambulant behandling

Ambulante behandlinger består af en meget bred vifte af indstillinger for målretning forskellige behov hos personerne og deres familier. De fleste programmer tilbyder rådgivning eller undervise opførsel modifikation kompetencer og mestringsstrategier. Terapi kan forekomme individuelt, i grupper og endda med familiemedlemmer til at bryde den onde cirkel af afhængighed. Enkelt forpligtelse til at omfavne den stof-fri livsstil er afgørende for denne behandling og dens fortsatte succes. En af de mest populære og velkendte Ambulant støttegrupper er 12-trins program, der tilbyder understøttelse af tidligere misbrugere og en ikke-fordømmende miljø.

Kriterier for succes

Der er flere kriterier for vellykket behandlingsplaner for stofmisbrugere, som omfatter:• Behandlinger bør være nem adgang• Behandlinger bør der tages hensyn til de skiftende behov på enkelt; ingen cookie cutter løsninger• Planer bør behandle enkelt ikke kun afhængighed

• Adfærd ændrer rådgivning og strategier skal være en del af behandlingen• Når berettiget, medicin bør gives sammen med andre behandlingsformer• Behandlinger skal køre længe nok til at skabe systemer, der støtter• Medicinske spørgsmål, både fysisk og psykisk, bør behandles under behandling• Tilsyn under detox-delen af behandling bør være obligatorisk• Frivillig behandling foretrækkes, men tvangsindlæggelse kan også være effektive• Løbende Ambulant støtte bør arrangeres for at forhindre tilbagefald

Længden af behandling

Ingen to behandlingsprogrammer er de samme, men den grundlæggende forudsætning er, at jo længere behandlingen, jo flere muligheder findes for at hjælpe folk med at skabe deres nødvendige systemer og færdigheder. For visse typer af afhængighed, definerede behandling varigheder er nødvendige, såsom 12 måneder for metadonbehandling. Tidsfrister varierer afhængigt af individet, typen af afhængighed og type af nødvendige støtte. Nogle stof misbrug overlevende tilbringe år i støtteprogrammer som AA eller narkotika anonym.

Behandling mål

Det grundlæggende mål for stofmisbrug behandling er at hjælpe enkeltpersoner opnå langsigtet afholdenhed. Det betyder, at lære dem de færdigheder til at være produktiv funktion medlemmer af samfundet med en sundere livsstil. Behandling har mange mål på vej til afholdenhed, som fjerner personen fra den misbrugende livsstil fysisk og begrænse kontakt med stof bliver misbrugt og folk, der fremmer adfærd. En livsstilsændring er nødvendige for succes og for at undgå tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com